Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen menyecskeruhát tudtok nekem ajánlani?
Sziasztok!
Milyen menyecskeruhát tudtok nekem ajánlani?
Nektek milyen volt?
Vagy esetleg milyet szeretnétek?:)
Köszike!:)
Várom a további válaszokat!
Ha tudtok linkeljetek képet is!:)
Nekem ezek tetszenek:
Az eredeti díszmagyar így néz ki:
[link] .jpg
Na most ezek közelébe sem érnek mai díszmagyarok, főleg nem miniszoknyás csizmás izék.... Mifelénk amúgy sem szokás rövid ruhát húzni (amúgy egyáltalán nem kényelmetlenek -számomra- a földig érő abroncsos ruhák), sem koktél sem díszmagyar változatban. Arról nem beszélve a kölcsönök kínálatában a díszmagyar ruhákhoz pártát adnak, ami a lány fejdísze, nem az ifjú asszonyé, aki főkötőt húz, na olyat még egyik mai díszmagyarhoz sem láttam. Tehát ha igazi díszmagyar ruhát max. a múzeumban találsz vagy valami csodavarrónő, és korabeli fehérneműk (fűző [link] ) segítségével tudsz csináltatni.
az enyém majdnem ilyen volt, csak nem fehér volt felül, hanem az is pöttyös és vékony spagettipántos.
Nagyon szépen köszönöm!:)
Jöhetnek még!
Nagyon szépek!
Nekem ez tetszik most nagyon: [link]
Mit gondoltok?
Mivel természetes vörös hajú vagyok (és bár festetetm, szintén vöröses-barnára, nyilván más árnyalatra) biztosan nem élénkpiros ruhára esne a választásom (találkoztam itt az oldalon olyannal akinek a falujába a sötétkék a szokás), az egyik hasonló adottságokkal rendelkező ismerősöm zöld ruhát választott, tehát valószínűleg én is zöld, sötétbordó, lila színeken gondolkodnék, ezek 'asszonyosak', a manapság látható, kapható díszmagyarokat gagyinak találom (és ezzel nem szeretnék megbántani senkit), a rövidet pedig bármikor húzhatok, ráadásul semmivel sem különböznék egy vendégtől sem,
pl ezek jól néznek ki.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!