Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik Nektek ez a menyasszonyi ruha?
2011. jan. 16. 19:05
11/23 anonim válasza:
Gyönyörű ez a ruha!!! És ezek szerint szép vékony is vagy hozzá, úgyhogy szerintem jó választás. :) Csak érdeklődésképp, bár nekem még nincs tervben az esküvő, de mennyibe kerül ez, vagy egy ehhez hasonló ruha? (Akár kölcsönzésre, akár vételre)
Jah, te megveszed vagy kölcsönzöd? :)
De tényleg gyönyörű!
12/23 anonim válasza:
Szép, elegáns, igényes...de nagyon nem az én stílusom ez a fazon, túl modern, biztos nem választanám ezt, természetesen ettől még Te lehetsz benne csodaszép menyasszony, a lényeg, hogy Te jól érez magad benne, neked tetsszen, ha meglátnák egy menyasszonyt ebben az utcán nem szólnám le a ruhát, úgyanezt a 3 jelzőt mondanám, ha erre gondolsz, de azért hozzátenném magamban, hogy nem az én "esetem". Sok boldogságot. :)
14/23 anonim válasza:
Jaj, ez csodaszép ruha!! Egyszerű és mégis meseszép! :)
Ez pontosan az én ízlésem!!! Biztosan jól fog állni Neked, nagyon csinos ruha :)
15/23 anonim válasza:
Ez a ruha meseszép, biztos jól áll majd neked.
Sok boldogságot Nektek!
21/N
16/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, biztosan szép leszel benne!
17/23 anonim válasza:
Nyilván elsősorban nőknek szól a kérdés, de engedd meg, hogy válaszoljak, annak ellenére, hogy férfi vagyok. Ebben a ruhában bárkit elvennék. :)
19/23 anonim válasza:
Gyönyörű a ruha, ha most mennék férjhez, biztos hasonlót kölcsönöznék, és ettől a cégtől, nagyon szép ruháik vannak.
Neked is biztos jól fog állni. Miért nem mész el elpróbálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!