Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan választottad ki a tökéletes menyasszonnyi ruhát?
Rengeteg gyönyörű ruha közül miért épp arra esett a választásod,amit az esküvődön viseltél?
Könnyen ment a választás vagy nagyon is nehezedre esett kiválasztani egyet?
Ki segített a ruhaválasztásban?
Remélem nekem is ilyen "szerelem első látásra-ruhám" lesz!
Még nincs meg az esküvő konkrét időpontja,de már nézegetem a ruhákat,és a neten szebbnél szebbek vannak,és elképzelhetetlennek tartom,h a sok csodaszép közül,egyet ki tudjak választani,de remélem majd a ruha kiválaszt engem:)
14.53 vagyok
A kért link:)
Nekem alapból jobban tetszenek az egyszerűbb, A vonalú ruhák, a csipkét meg egyenesen imádom, szerintem ettől nagyon romantikus az egész:)
Hát nálam úgy volt, hogy a neten kinéztem egy ruhát, mondtam, hogy nekem az kell és kész. Aztán elmentünk ruhákat nézni, voltam 3 szalonban, úgy volt, hogy a 3. után megyünk abba, ahol a kinézett ruha van.
Hát a 3.-ba megtaláltam a ruhám. Összesen kb. 15 ruhát próbáltam a 3 szalonba, de a 3.-ba a legelső ruha volt a befutó, amit rámadtak. Királylánynak éreztem magamat benne és tudtam, az az én ruhám. :) Alig várom, hogy végre rajtam lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!