Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentek a hétvégén az esküvői kiállításra?
Megyünk a párommal, hogy megéri e?Nem tudom még nem voltam egyen sem...Igazából csak ötleteket szeretnék "lopni", fotósunk, vőfélyünk, helyszínünk már van...
De ha voltál már mondjuk ruhát próbálni, és találtál olyat ami tetszik és az a szalon kint lesz a kiállításon nagy valószínűséggel olcsóbban tudod kibérelni (próbálni nem hiszem hogy tudsz majd) vagy kedvezménnyel veheted igénybe azokat a szolgáltatókat amiket szeretnél pl. fotós, virágos stb
Igen,én is erre gondoltam.Mármint,hogy olcsóbban lehet foglalni bizonyos dolgokat-persze ha helyben,ott fizetsz neki.Én is ötleteket szeretnék gyűjteni.
Azért kérdeztem,mert pl a babás expoban csalódtam.
Ha nincs más programod, szerintem menj nyugodtan, legfeljebb nézelődsz egy jót :)
A barátnőmnek mondták hogy nem most bérelje a ruhát, hanem majd a hétvégén mert akkor kb 10% kedvezmény biztos lesz
Az esküvőnkön már túl vagyunk, de szerintem érdemes kimenni.
Öteleteket lehet gyújteni, tájékozódni lehet az árakról és akár foglalni is lehet, pl. menyasszonyi ruhát, gyűrűt, nászutat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!