Az Abonyban hétvégén megrendezendő MEOE Berner Sennenhund Club kiállításra bárki elmehet?
Figyelt kérdés
Nem voltunk még sose ilyen kiállításon, nem vagyunk se tulajdonosok (még), se tenyésztők, de nagyon szeretjük ezt a fajtát és érdekelne minket ez a kiállítás. Hogy zajlik egy ilyen kiállítás? Belépőt kell fizetni? Vagy csak az mehet, aki a klubnak tagja?2009. okt. 20. 11:55
1/3 Winner of Royal Hill válasza:
Nyugodtan mehetsz, ez nem zárt körű rendezvény,max. belépőt kell fizetni,de általában Clubon azt sem szednek.
2/3 anonim válasza:
Szia
Én is ez után próbáltam érdeklődni, de én sem találtam más infót. Bár azt tudom, hogy bárki mehet, csak azt nem hogy van e belépő díj.
Igaz mi beneveztük a kutyusunk is, de jönnének a barátok is. Asszem a kiállítás 8 kor kezdődik, és délutánig tart, a kutyusok felvonultatásával kezdődik, és utána az értékelések, majd a díjazás, de több kategória van baby-től a felnőttig. Megéri kijönni, mert gyönyörűek a kutyusok. És remélem te is e fajta mellett döntesz, megéri.
Ha más kérdésed van ezzel a fajtával kapcsolatban nekem nyugodtan írhatsz!
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló! Írtam e-mailt.
2009. okt. 23. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!