Ha nem írattuk át a törzskönyvet a mostani tulajdonos nevére, lehet a tenyésztő nevén kiállításra vinni?
Na szóval a szituáció.. van egy kutya, akit fel kéne vezetnem az Ózd CAC-on, viszont nincs átíratva a törzskönyve a tulajdonos nevére, hanem a tenyésztőén van.
Lehet nevezni így is? Az a baj, hogy a határidő nemsokára lejár, itt a hétvége, utána nyaralni mennek. Szóval esélytelen lenne átíratni a nevezési időn belül.
nyugodtan nevezzék a tulajdonos nevén...azt nézik mi van a nevezési lapon...én a tk-t már évek óta nem küldöm.. csak a külföldi kiállításokra vagyok hajlandó elküldeni...
Vazze lejár Ózd nevezési határideje? én még most gondolkodom, hogy nevezek.. amilyen rendes vagyok tuti 4 nappal a kiállítás előtti este fogom beküldeni...
Így a tenyésztő nevén kéne nevezni :)
Ózd nevezési határideje 25-én jár le, úgyhogy ha nevezni akarsz usgyi usgyi siess :D
Milyen fajta kutyával neveznél?
:) :D hehe
Köszi a válaszokat.
Nyugodtan nevezheted a tenyésztő nevén, persze jó ha tud róla. Kell hozzá a tagsági kártyája is. A legjobb, ha ő maga adja fel a nevezést, főleg, ha ő is ott lesz.
De ha az új gazdi is tulajdonos, akkor át kell íratni az ő nevére, és úgy elküldeni. Úgy, ahogy már írták, csak az első oldalt küldjétek el a nevezéshez, és akkor a kiállításig van idő átíratni. A lényeg, hogy a kiállításon annak a nevén szerepeljen a kutya, akinek a neve alatt nevezve lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!