Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most hétvégén lesz az esküvőnk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hétvégén lesz az esküvőnk, már öt hetes kismama vagyok és félek hogy felfázom. Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
Nagyon könnyen fel tudok fázni és nem szeretnék lebetegedni, mivel babát várok. Már vetéltem el ilyenért. Mit vegyek fel az esküvői ruhához?
2010. okt. 27. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen több bugyit vegyél fel. Fehéret jó meleget. Arra ügyelj, legyen alattad párna ha leülsz a vacsorához az asztal mellé. Nagyon vigyázz magadra, sok boldogságot kívánok nektek.
2010. okt. 27. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Megfelelő ötlethez azért látni kellene a ruhádat. A harisnyád azért legyen a vastagabb fajtából való. Ha megoldható a ruhád miatt én beszereznék egy vese/derékmelegítőt is. Figyelj oda, hogy ne kelljen sok időt kint töltened a szabadban.

Ne parázz, felfázás szempontjából, azért ez a nap is olyan mint a többi.

Sok boldogságot neketek!

2010. okt. 27. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
vastagharisnya legyen a ruha alatt,zárt cipő(hosszu ruhában ugysem látszik)
2010. okt. 27. 08:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Pamuharisnyát vegyek fel vagy inkább nylont?

Sajnos a derékmelegítő nem jó, mivel a ruha V alakú és a csípőtől szélesedik csak ki, nem tudnám magamra húzni.

2010. okt. 27. 09:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Pamutharisnyát húzzál, az melegebb.
2010. okt. 27. 09:08
 6/11 anonim válasza:

Fehér cicanadrág, pont múltkor hallottam a fodrászomnál, h ilyent szoktak húzni télen a mennyasszonyok a ruha alá.

Sok boldogságot nektek!!

2010. okt. 27. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen pamut harisnyát vegyél fel, bár a cica nadrág is nagyon jó ötlet. A ruhád alatt úgysem látja senki. A derékmelegítőt nem tudod megoldani a ruha alatt? A ruhád úgyis rögzíti, ha a ruha felső része megengedi, akkor szerintem jó ötlet.
2010. okt. 27. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb probléma a vékony talpú cipő. Onnan lehet igazán "felfázni". Meleg legyen, ha meg tudod oldani, esetleg húzz bele még egy zoknit.
2010. okt. 27. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan cipöbe való betétet (pl. DM-ben), amelyik egyik oldalon alufóliás - ha ezzel az oldalával alulra beteszed a cipöbe, akkor nagyon jól höszigetel, és nem hül ki alulról a talpad.
2010. okt. 27. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:

2 bugyi, egy sima, egy francia, vastag harisnya, vagy cicanaci, vastagabb talpú cipő, és a melegítős talpbetét.

de tényleg találj vmi megoldást a derekadra, mert onnan is nagyon lehet fázni.

2010. okt. 27. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!