Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány esküvötök volt és hány évesek vagytok? Vagy ha nem volt miért nem volt?
Nekem sem volt még esküvőm, mert még nincs párom, és amúgy is, amíg be nem fejezem a Főiskolát, addig nem is tervezem az esküvőt! Ha megtalál az Igazi, akkor igen, szeretnék hozzámenni! :):):)
21/L
32/N vagyok.A 5 éve élünk együtt,2 éves mult a kislányunk és nem vagyunk összeházasodva.
Eddig miért nem házasodtunk össze?Mert mindig másra kellett a pénz.Vettünk egy házat,elkeztük felújjítani,közben megszületett a lányunk,aki tervezett volt,a párom összetörte(totálkárra) a hiteles autót,ami most kifizetünk 1-2 hónapon belül.
Elvileg jövő májusban lesz az esküvőnk,ami nem lesz túl nagy(25-30 fő).A 2 tanus esküvőt egyikünk sem szeretné,de a nagy lagzit sem.
Megvártuk míg a körülmények adottak lesznek.
Ja,és nem volt még esküvőm.
Ha gondolod,menj hozzá,de én nem csapnék már a 3.esküvőn nagy haccacárét,de lenne természtesen vacsi meg hasonlók,de nem 50-100 embernek.
Mi sokmindenkit meghívunk magára a ceremóniára,de a vacsira nem.Ez lehet köztes megoldás nálatok is.
Még nincs, de tervezzük. 3 és fél éves kapcsolat, 1 éve élünk együtt.
Ez a második évem az egyetemen, jövőre szeretnénk összeházasodni.
Ő 29 éves, én pedig 22/N.
Egy esküvőm volt, 23 éves voltam akkor.
29/N
30/N egy esküvőm volt.
Nem akarlak bántani,de 32 évesen 3. esküvő,nekem kicsit sok.
1 esküvőm volt 2 éve.
10 év voltunk akkor már együtt,kb 5éve élettársként.
Ha a párod szeretné (és te is) házasodjatok össze. Bár én biztos nem nagy lagzit rendeznék,nekünk se az volt.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!