Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került összességbe az esküvőtök?
Lehet részletezni is a listát.
Pl. étel, ital: xFt
helyszín, zenekar, ruha, fodrász, sminkes, díszlet meg ami még nem jut eszembe:$
970 000 és 110-en voltunk.
Excelben csináltam egy táblázatot, oda mindent felírtam.
A tejes összeg azt hiszem olyan 3800-4000 forint.
Ebben volt egy üveg pezsgő,és 2 adag BIG MAC menü.
Tavaly kb. 40 főre olyan 300 000-be került. De sok mindent a család vállalt be, pl. a kaját és a sütit ők főzték, a fényképeket, videót is ismerősök, családtagok készítették, a fodrász ingyen volt a sminket én csináltam magamnak.
A ruha kölcsönzése 50 000 volt, a páromnak tizenvalahányezer az öltöny. A többit már nem tudom pontosan, a terembérletet kellett még fizetni, meg a templomi szertartást, a kajához az alapanyagokat, és az italt, a két zenészt. A meghívókat papírboltban vettük, azok nem voltak drágák, vőfélyt nem hívtunk, spontán szerveztük a programokat.
5 évvel ezelőtt 700.000 körül volt az esküvőnk, 103 főre.
Ebből a kaja 350.000 volt, a pia 100.000. A többi meg minden egyéb: ruhák, cipők, virágok, otthoni vendégfogadás, fotózás, terembérlés, szertartások díja stb.
Jesszus, 6 millió ft. Ennyi pénz elment rá és mégis elváltatok :(
Mi kb. 10-en voltunk, családi ebéd volt, anyósom meg férjem mamája főztek. A ruhánk, a kaja, a minden szerintem nem volt több 50.000 ft-nál. Talán még annyi sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!