Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » El vagyok késve az esküvőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El vagyok késve az esküvőm szervezésével, ha augusztusra tervezem? 25L

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nem vagy elkésve, mi november elején kezdtük el szervezni a miénket és dec.13-án volt. Minden napra volt valami szervezni való, gyorsan ment minden. Nem kell mindenen rágódni hetekig... pl. milyen legyen a torta, az asztal, ruha. Ülésrendet este az ágyban is lehet irogatni. Még a meghívót is mi készítettük, mert olcsóbb, és szerintem szebb is lett, mintha csináltattuk volna. Egy esküvői ruhakölcsönzőben voltam, 3 ruhát próbáltam, a 3.-nál tudtam, ez az. Ráadásul Balatonon volt egy panzióban, ahol csak fel kellett menniük a vendégeknek aludni. Ára nagyon baráti 4900 Ft/fő. Benne volt a késői ebéd -hideg fogások és a vacsi. Bort, pezsgőt bevihettük, többi italból 30% kedvezmény. Ne m kell sokat vacilálni mindenen, sokan ott szúrják el, és a pasi agyára mennek.:)
2010. dec. 26. 09:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Miénk augusztusban lesz, sátras. Lefoglaltuk a zenészt és a vőfélyt, valamint a sátrat. ennyi. Majd márciusban folytatjuk.
2010. dec. 27. 10:15
 13/16 tigress ***** válasza:
Szerintem nagyon nem! Kölcsönözz, pontosabban rezrválj ruhát, jelentkezz be a városházára, a templomba, és egy étterembe a dátummal (az Augusztus miatt), és lazulj egészen Június végéig. A többivel ráérsz. Ha kapsz egy szabad hetet, annyi alatt is el lehet intézni, megszervezni az étlapot, a ceremóniát, kiválasztani a meghívókat, kikézbesíttetni, virágdíszítést rendelni, stb. Én egy hónap alatt szerveztem meg az esküvőnket, egyes egyedül. Vagy pontosabban két hét alatt megvolt a lényeg, a többi csak simitás volt. Igaz, a mi esküvőnk csak 20 személyes volt. De amúgy csak a költség nől, a te munkád nem. Mindenesetre, én mostantól a helyedben nem a szervezkedéssel foglalkoznék, hanem a pénzgyűjtéssel... Ez egy keserű tény :)
2010. dec. 27. 12:24
 14/16 A kérdező kommentje:

kb olyan 25 max 30 fős et szeretnék..

megnyugtattatok, köszi mindenkinek:-)

2010. dec. 27. 14:37
 15/16 anonim ***** válasza:
semmiképp! legalább van időd meggondolni magad
2010. dec. 31. 15:39
 16/16 anonim válasza:

Hé te utolso válasziro, méghogy meggondolhatja magát! Ez ám a "biztatás":-)

Mi juliusban akarjuk s jovo héten megyunk időpontot lefoglalni anyakönyvvezetőhoz+paphoz. Szoval még mi se léptünk. Nem vagytok lekésve.

2011. febr. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!