Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok késve az esküvőm szervezésével, ha augusztusra tervezem? 25L
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 11:29
1/16 anonim válasza:
miert lennél elkésve,mi 3 hónap alatt megoldottunk mindent
2/16 anonim válasza:
3 hónappal előbb kell bejelenteni a hivatalban. a többi meg nincs időhöz kötve, pl. ruhakölcsönzés, csokor..
4/16 anonim válasza:
30 nappal előtte kell bejelenteni, nem 3 hónappal!
Egyébként nem vagytok elkésve, de attól függ, hogy hány fősre tervezitek, mekkora lesz a hacacáré.
Augusztus még erősen esküvő szezon, ruhakölcsönzésnél, étterem foglalásnál ezt is vegyétek figyelembe.
5/16 anonim válasza:
Mi május végén kezdtül el szervezni a július közepére tervezett esküvőt.
Mondjuk mi 30an voltunk.
6/16 anonim válasza:
A mi esküvőnk is augusztusban lesz és van olyan szolgáltató, aki már nem tudott minket elvállalni...
7/16 anonim válasza:
Ha különlegeset akartok, akkor érdemes időbe elkezdeni, hogy minden olyan legyen, amilyet szeretnétek. Mi annó januárba kezdtük a májusit és sikerült :-)
8/16 anonim válasza:
Nálunk tavaly június 27-én volt lánykérés, az esküvő szeptember elején volt. Simán megszerveztem mindent pillanatok alatt. És 75 fős esküvő volt, szóval annyira nem is kicsi. Szóval nem vagy elkésve. :)
9/16 anonim válasza:
Éttermet és zenészt már előtte decemberben lefoglaltuk. A többi ráér.
Talán még a fotóst is érdemes most elintézni, de csak ha valaki extrát szeretnétek.
10/16 anonim válasza:
Szerintem sem vagytok elkésve!
Ha jó fotóst, vagy videóst kerestek, nekik még van szabad kapacitásuk augusztusra: www.vidorfoto.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!