Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem lenne annyi önáltató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lenne annyi önáltató nő, akkor a bántalmazó pasik partner nélkül maradnának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 11:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek olyan egyértelműek ám azok a jelek! Szerintem nagyrészt olyan nők kerülnek ilyen helyzetbe, akiknek nincsenek erre antennáik, pl. mert nem úgy szocializálódtak. Nem feltétlen arra gondolok, hogy a szülei verték egymást, de mondjuk olyan szubkulturális környezetben nőttek fel, ahol ha valaki azt mondja, hogy "kussolj p*csa" akkor az egész társaság vihog, így végül a címzett is.. Szóval lehet, hogy amire egyik nő azt mondja, hogy "durva jel" (és úgy is van), arra egy másik nő csak egy pillanatra kapja fel a fejét, aztán vállat von, rágyújt és már tökmásra gondol. Csak ez a két nő valszeg sosem fog találkozni..

Én láttam egyszer egy ilyen furcsa párt a héven. A nő szakítani akart a barátjával, azt mondta a srácnak, "nem szeretlek már", és nem akarta, hogy vele menjen. De a srác nem tágított, egyszerűen nem akart lekopni. Közben adott a csajnak egy ajándékot, egy felső volt, tetszett a csajnak. Alapvetően vidám hangulat uralkodott, amit időnként felváltott némi agresszió, ennek a kettőnek a fura keveréke volt az egész. Egyszer a srác valamiért megpofozta a csajt, ő meg csak röhögött, azt mondta "aúúhuhúú", aztán folytatták az ökörködést. Időnként emlékeztette a csaj a srácot, hogy már nem szereti, és ne menjen vele, de a srác nem tágított (mintha a szakításba bele kéne egyeznie). Egy idő után a csaj csak azt kiabálta, hogy "De ne gyere mááár!!", olyan sokszor és olyan hangosan, hogy átmentem egy másik kocsiba, mert nagyon feszült lettem tőle.

Na, bocsi a kitérőt, szóval sokaknak nem egyértelműek a jelek, mert annyira másképp szocializálódtak, hogy nincsenek rá antennáik, így már csak akkor veszik észre a bajt, mikor már késő. Így kerülnek bele abba a bizonyos kiszolgálatott helyzetbe, amiből nincs menekvés, és ami a válasz a kérdésre.

2010. nov. 29. 21:30
 32/33 anonim ***** válasza:

Mikor viszont kidobsz valakit, azt kívánja, bárcsak egy veréssel elintézhettétek volna.

Nem az volt itt a nevelés lényege még 20 éve, hogy ne csinálj rosszat, hanem hogy meg legyél büntetve érte, mert akkor van rend. Megcsalja a fiút, aztán tartja a pofáját, elvisel egy kis fájdalmat, és már bűntudata sincs. Ezt tanulta. Ez is kettőn áll.

2010. dec. 2. 23:54
 33/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit tennék, ha megverne a párom. Vagy akár csak pofon vágna. Most simán azt mondom, hogy elhagynám, de lehet nem merném. Meg amilyen dinnye vagyok, még én szégyellnék segítséget kérni. De azért bízom magamban, hogy nem és abban is, hogy sosem kerülök ilyen helyzetbe. Így kívülről én is azt mondom, hogy akit bántanak lépjen. De ki tudja én mennyire lennék erős :/
2012. okt. 30. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!