Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nem lenne annyi önáltató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lenne annyi önáltató nő, akkor a bántalmazó pasik partner nélkül maradnának?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 11:20
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

bántalmazó emberek nem csak a nőket bántják, és bántalmazó is lehet nő, csak ez utóbbi ritkább.

az áldozat nem tehet arról, hogy bántják, csak arról, ha ilyen mellé gyereket mer szülni és ha nem hagyja ott a legelején.

de sok csaj abban bízik, hogy majd megváltozik, mondjuk ebben igazuk szokott lenni, mert romlani szokott az illető

2010. nov. 29. 16:49
 22/33 A kérdező kommentje:
verbálisan sokkal hamarabb el kezd bántalmazni, meg sarokba szorítja a illetőt érzelmileg
2010. nov. 29. 16:49
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki szíd mindenkit !Tuti!

Tegyük fel:Van egy pár ,boldogan élnek nincs semmi baj,majd a nő terhes lesz.Megszületik a gyerek,keveset alszanak a szülök,anyuka is apuka is ideges.De a férfi az erősebb hát megveri anyucit egy vita alkalmával...Egyedül marad a gyerekkel,nincs hova mennie,csak együtt kell maradniuk amig nem tud menni dolgozni,hiszen itt már a gyerekre is gondolnia kell.nem mehet mindenféle putriba,hiszen a mai gyesből többre nem fussa,arról nem is beszélve hogy elviszik a gyereket intézetbe.Ezt végig gondolva inkább megtűri a verést,de nevelhesse a gyereket.stb..stb..Megint terhes lesz..És nem konkrétan a verős férfinak szülte a gyereket,hanem annak akit szeretett.De a nő kivan szolgáltatva annak a férfinak,ha nincs hova mennie a gyerekkel.Ez van .Nem kellene általánosítani,hiszen nem mindenkinek lehet választása.És ezt csak úgy kitaláltam,de elképzelni nem tudom hogy lehet ez valójában.Szörnyű ez a helyzet.Meg a sok hüje,aki ilyeneket irkál,hogy biztosan élvezi a verést.Ilyen nőknek kivánom a nagy pofánverést, a fiúk akik ilyenek írnak,meg nőjenek fel.Hiszen ha anyátokat verné az apátok,akkor biztosan nem azt írnátok hogy élvezi..

2010. nov. 29. 17:15
 24/33 A kérdező kommentje:
Akiket ismerek, azoknál nagyon durva jele volt, hogy nem normális a pasi, mégis bevállaltak gyereket.
2010. nov. 29. 17:22
 25/33 anonim ***** válasza:
46%
aha. tehát az aki eddig még agresszív sem volt az hip-hop lepofozza a párját? pffffff ez vicc!
2010. nov. 29. 17:57
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Mér nem?Nem hinném hogy agresszívnek születne egy férfi.Lehet lelki baj is,vagy szeretett hiány,vagy isten tudja........
2010. nov. 29. 18:20
 27/33 anonim ***** válasza:
95%
Annyira szánalom h a megvert nőt hibáztatjátok mikor a férfi egy görény remélem ti is egyszer ilyen helyzetbe kerültök!
2010. nov. 29. 18:37
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak sejtéseim lehetnek, hogy milyen bántalmazottnak lenni, mert egy gyerekkori atyai (amúgy jogos) pofont leszámítva soha nem bántott senki.

De! Nálam már az is válóok volt, ha valakinél a kapcsolat kezdetén azt láttam, hogy verbálisan is agresszióval kezeli a konfliktusokat. Természetesen van olyan helyzet, amikor a legbékésebb emberben is felmegy a pumpa és ordít. Viszont amit láthatóan békésen, diplomatikusan is lehet kezelni és valaki ott nyúl erőszakhoz...

Illetve a kapcsolat első néhány hónapjában nem árt egyszer részegen megnézni a másikat. Sokat elárul valakiről, hogy alkoholos befolyásoltság alatt hogyan viselkedik.

A férjemet több éve ismerem, váltig állította, hogy benne van agresszió, bár én nyomát se láttam. Egyszer buli volt, ivott, eléggé csacsira itta magát. Gondoltam, hogy most elő kell jönnie, ha tényleg van benne. Hát nem, mindenen vigyorgott, mint a tejbetök, ölelgetett, hogy mennyire szeret, majd fél órán át elnézést kért, hogy rám támaszkodva kell kimennie levegőzni, mert menni már nem igazán tudott.

Azóta se láttam agresszívnak, pedig volt néhány helyzet, ahol a helyében én már teli tüdőből ordítottam volna, ő meg békésen mosolygott csak.

2010. nov. 29. 19:13
 29/33 anonim ***** válasza:

Én munkám során sok ilyet látok,sok nőt otthon is vertek,nekik ez sajnos természetes,és ezért menekül házasságba(csöbörből vödörbe)sokan nem lépnek,mert nemtudják,hogy máshogy is lehet élni,nincs más offenzivájuk,a másik réteg meg nem mer,lépni,mert nincs hova,nincs anyagi fedezet a tovább lépésre...Persze a férfi vagy nő az első randin kinézi,hogy ezt kitűri el,ki elnyomható,pszichólógia,és nem írtam el,nők is bántalmaznak :gyereküket,férjüket...

28N

2010. nov. 29. 21:15
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ez sajnos nem egyszerű mert társadalmi,szochiológia okai vannak,hogy egyre több az ilyen, a jövőképnélülküliség,kilátástalan mókuskerék,az ideges frusztrált emberek azon vezetik le a fezskót akik a közelükben vannak:Családtagok.

És vegyük azt is szem elé,hogy egyre több szar házasság,kapcsolat amiből nem mernek nem akarnak kilépni a felek inkább ülnek a langyos fosbna,és egyre több a nincs nála jobb tipúsú kapcsolat is...Szóval ez összetett kérdés.

2010. nov. 29. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!