Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt olyan, akit meghívtál az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, akit meghívtál az esküvődre, de előre tudtad, hogy nem fog eljönni?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem ki két ember szavaiból meg a nonverbális kommunikációjából, hogy nem akar jönni. Ez oké, de meg is mondhatná egyből, hogy bocsi, nem tudok/nem akarok. Bár azt sem értem, valaki miért nem akar, vagyis gondolom az anyagiak miatt.

Nektek volt ilyen, hogy már a meghívó átadásakor tudtátok, hogy rá nem számíthattok aznap? Hogy esett nektek?

jan. 13. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
63%

Volt pár ilyen " barát". 2 aki egyből mondta a kifogást, hogy " nincs mit felvennem", és " pont aznap lesz a 26. szülinapi bulim így nem tudok menni" ( a szülinapja amúgy másnap volt, és maga a bulija is csak délután 5kor kezdődött, a mi esküvőnk meg délben.) Na mindegy... Röhejes volt az egész, simán elfogadtam volna ha őszintén megmondják, hogy nincs kedvük jönni, ilyen átlátszó szar gagyi kifogások helyett.

A csúcs viszont az volt aki hitegetett végig az egész szervezés ( 4 hónap alatt), hogy jön, majd az esküvőn szembesültem vele hogy hát nem jött. Se sms, se hívás, csak egy aznapi üzenet facebookon hogy mégsem tud jönni mert nincs pénze bkv jegyre🤣🤣🤣. De én ezt az üzenetet már csak az esküvő után olvastam el, mikor hazaértünk és még javában emésztettük a kaját, meg a tortàt.

Ja és ezek 10+ éves (részemről) barátnők voltak. Bár utólag egyértelmű, hogy csak én gondoltam annak... Nem tartom velük azóta a kapcsolatot.

39/N

jan. 18. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!