Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívtak a barátom szülei, és félek, hogy mit szólnak, de ugyanakkor várom. Más is volt már így? Help
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretem az új dolgokat,a barátommal 4 hónapja vagyunk együtt,és időszerűnek tartja,hogy bemutasson. De én félek,hogy majd nemtudunk miről beszélni,vagy besülök elöttük. Viszont egyre jobban várom. Ez egészséges? :D
L/18
2010. febr. 21. 15:49
1/7 anonim válasza:
Ne érdekeljen, hogy mi lesz! Add önmagad úgy ahogy a barátod előtt teszed azt és kész. Nem kell ettől félni. Csak lazán, mintha már rég ismernéd őket. Igen, voltam már így. :)
2/7 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen érzésem lenni a dolgokkal kapcsolatban. Hogy félek meg minden de nagyon várom,és én már rájöttem h ilyenkor mindig jó történik velem:D Ugyhogy ne parázz veled is biztos ez van. Lehet ezt nevezik női megérzésnek:D Minden rendben lesz!:D
3/7 anonim válasza:
A helyzet adja magát ne parázz légy velük közvetlen!Jó buli lesz ám de én is parázni szoktam!Ha érdekled őket akkor úgy is hoznak fel-témát de ha nem akkor :D!!!!22/f
4/7 anonim válasza:
Hülyeség, nem lehet besülni, már felnőttek, ugyis beszélgetni fognak veled, maxx kérdezgetnek, te meg válaszolgatsz. Ha összehaverkodsz velük, jobban érzed majd magad velük mint a saját szüleiddel :D (magamból indulok ki). Meg max ugyis elhuztok a szobára ;) vagy a kertbe. (meg ott lesz barátod is nem?)
5/7 anonim válasza:
"női megérzés" - intelligencia teljes hiányának finomabb megfogalmazása. :D
6/7 anonim válasza:
Ez teljesen természetes.Már hogy izgulsz emiatt.De különben menni fog minden magától,a szülők is kicsit "lámpalázasak" lesznek,úgy hogy ők is igyekeznek majd oldani a feszültséget.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Megnyugtattatok :)
2010. febr. 21. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!