Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miután külföldön kötünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután külföldön kötünk polgári házasságot, van e lehetőség arra, hogy Magyarországon is tartsunk ceremóniát, vagy már csak honosításra van mód?

Figyelt kérdés

dec. 13. 13:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
#10 nyilván csak az egyikben csak lehet szerencsétlenül fogalmaztam. Egyéb valami amibe még bele szeretnél kötni?
dec. 14. 10:47
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Én nem szeretnék belekötni semmibe, csak amiket leírtál azok tárgyi tévedések voltak amiket nem tudtál alátámasztani semmivel.
dec. 14. 11:25
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
12 Mi a tévedes abban hogy ez olyan macerás hogy nagyon kevesen választják, hanem inkább csak egy szertartást és lagzit tartanak külföldön? Persze más a helyzet amikor muszáj, mert nem két magyarról hanem mondjuk külföldi férjről van szó. Itt tényleg megkerülhetetlen az hogy valamelyikük szívjon ha a másik országában tartják. Lehet itt is ez a helyzet de a kérdező nem beszél 🤷
dec. 14. 12:27
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Na, ebben már semmi tévedés nincs, csak feljebb nem ezt és nem ezzel a vehemenciával állítottad. Ha nem érted a különbséget akkor van egy rossz hírem.
dec. 14. 14:09
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Macerásabb külföldön kötött házasságot itthon honosítani, ezért inkább az szokott lenni, hogy itthon két tanúval, felhajtás nélkül benennek aláírni, majd a tengerparton szertartásvezetővel csinálnak egy "kvázi" szertartást.

De a kérdés itt nem ez volt. Olyan lehet itthon a kérdező esetében, hogy szertartásvezetővel csinálnak egy nem hivatalos szertartást.

dec. 15. 15:32
 16/21 Kései Sirató ***** válasza:
55%
Tarthattok bármilyen ceremóniát, ami nem hivatalos akár anyakönyvvezetővel, ha vállalja, akár szertartásvezetővel.
dec. 16. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Én Olaszországban élek és négy magyar nőről tudok akik itt élnek és szertartásokat szerveznek. Ezek valóban nem valódi esküvők hanem szertartások, lagzik, bulik, kinek hogy tetszik. Engem is az érdekelne hogy a kérdező miért akar külföldön kötni törvényes házasságot, annak minden nyűgével és költségével itt is, ott is. Ha az egyik fél ottani állampolgár, úgy érthető de különben meg butaság lenne.

Nekem az első esküvőmön muszáj volt, na annak a poklát senkinek se kívánom, másodszorra szerencsére már olasz állampolgárként házasodtam egy másik olasszal.

dec. 16. 18:31
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

De nem mindegy? Ez rá tartozik. A kérdés nem ez. Nekem meg van ismerősöm aki külföldön házasodott hivatalosan pedig magyar pár. És? Ők így döntöttek és kész.

Egyebkent sok magyar él külföldön. Arra nem gondoltok hogy ezek a magyarok nem feltétlenül akarnak itthon szervezkedni? Mi van ha a család is kinnt el és ott akanak házasodni, vagy egyszerűen a nyaralast akarják összekotni az igazi házasságkötessel. Tényleg nem gyakori de vannak ilyenek.

dec. 16. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:
71%

18, a nyaralást nyugodtabban lehet összekötni egy bulilagzival /mindenféle ügyintézés és papírmunka nélkül/ mint egy valódi pokoljárással. Mégis ki tudja meg hogy otthon házasodott össze a két magyar állampolgár és ez csak egy buli volt az egzotikus helyszínen?

17 voltam

dec. 16. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
De ők ezt bevállalják. Miért olyan hihetetlen? Nem akarnak 2x utazni. Egyszer Magyarországra haza, és egysuer nászútra. Inkább egybekötik a kettőt. Ismerek ilyen párt. Vagy olyan is lehet hogy egyáltalán nem akarnak haza utazni, és az adott országban házasodnak ahol élnek.
dec. 16. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!