Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérte meg a kezeteket a párotok?
Hőlégballonon, 6 hónap ismeretség után.
7 éve vagyunk házasok
Elmentunk egy kis telelésre a Balatonhoz, bérelt egy ilyen vintage stílusú vendégházat, jakuzzival, saját borokkal stb és megbeszelte a tulajjal hogy diszitse fel romantikusra. Odaertunk, kinyitottunk egy bort és koccintás után elovette a gyűrűt.
Lehet hogy másoknak nem túl kreatív, de én úgy éreztem akkor is és azóta is hogy egy szemétdomb kellős közepén is megkérhetné a kezem, nem számítana, ugyanolyan örömmel mondanék igent mert ő a lényeg és a fontos, nem a körítés.
Túrázás közben egy hegy tetején, alattunk pedig egy gyönyörű tóval.
Szerencsére senki nem volt rajtunk kívül a környéken sem,pedig szép nyári nap volt.
Napfogyatkozáskor.
Nem is tudtam, csak annyit mondott még az út szervezésekor hogy ha úgyis Amerikában vagyunk - hivatalos ügyek intézése miatt -, akkor nézzük meg a napfogy-t.
És utána megkérdezte, elfogadom-e a gyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!