Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi van, ha a tanú nem jelenik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha a tanú nem jelenik meg az esküvőn?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Friss jegyesek vagyunk, felmerült a tanú téma. A vőlegényem az egyik rokonát szeretné, viszont ő messze lakik. Az elmúlt 8 évben összesen egyszer találkoztak(azóta vagyunk együtt), azon kívül egy találkozót sem sikerült összehozni, vagy mégsem ért rá, vagy a gyerek összeszedett valami bacit, esetleg túl későn indult volna el és mégsem jött.

A vőlegényem ennek ellenére őt akarja, a közös gyerekkori emlékek miatt. Bennem viszont most felmerült, hogy mi van, ha az esküvőre sem érkezik meg. Azt tudom, hogy a tanúk adatait előre le kell majd adni, de ha rosszul alakulnak a dolgok lehet új tanút "szerezni" a helyszínen?

okt. 19. 08:17
A kérdező szavazást indított:
Lehet
Nem lehet
16 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván akkor felkérnek mást. Es beáll tanunak helyette más.
okt. 19. 08:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a tanú otthon hagyta az iratait. Beugrott helyette egy másik vendég. Unokatesómnál is valaki nem jött, ott helyben kerítettek valami dolgozót vagy járókelőt.
okt. 19. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg nem tudnád valahogy finoman megmondani a vőlegényednek, hogy 8 év után ideje lenne, hogy vegye a lapot, hogy ez a rokon nem akar tőle semmit, csak próbálja finoman lekoptatni?

Ha mindenáron ragaszkodik a rokonhoz, akkor kérje fel, de azért kérj fel valakit beugrósnak is. Mond el, hogy mi a helyzet ezzel a rokonnal, és ha úgy alakul akkor szeretnéd, ha beugrana.

okt. 19. 11:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez jutott az eszembe. Hogy az illető nem akarja, csak azert mondott igent mert rokon, és udvariasságból. Ez a barátság már csak a vőlegény fejében létezik, ha egyáltalán létezett.
okt. 19. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem őt választanám...csak van a vőlegénynek olyan rokona/barátja, aki nem akarja mindig lekoptatni.

Amúgy persze, ott is lehet szerezni "b" opciót.

Nekünk augusztusban volt az esküvő és nálunk például be se kérte előre az anyakönyvvezető a tanúk iratait, adatait csak az esküvői szertartás előtt.

okt. 19. 14:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha lehet ott is váltani akkor kicsit megnyugodtam 🙂 A hivatal oldalán azt írták, hogy már a házassági szándék bejelentésénél le kell adni az adatokat ezért attól féltem, hogy probléma lehet belőle
okt. 19. 14:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ott is változás, emiatt nem marad el az esküvő. 🙂

Megesik, hogy pl lebetegszik a tanú, vagy ahogy írták pl elfelejtette a személyit elhozni. És akkor ott helyben másnak kell beugrania. Amúgy nem is minden hivatalban kérik előre a tanúk adatait.

okt. 20. 07:40
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Eleve az egy felesleges nagy baromság, amikor hetekkel előre kérik az adatokat a tanúktól. Totál felesleges.
okt. 23. 23:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekünk le se kellett adni, polgári előtt 10 perccel bementünk a két tanuval, akkor adták le az adataikat.
okt. 24. 17:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Multheten házasodtunk. A tanú nem jelent meg, 20 percet késett, viszont már jött volna a következő pár, így mondták hogy kerítsunk valakit, mert csak 3an voltunk. Kimentem az utcára, és behuztam valakit hogy írjon már alá 😃🤣

Aztán mégsem volt rá szükség mert megjelent az eredeti tanú. Na de a lényeg hogy persze hogy lehet más.

okt. 26. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!