Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a tanú nem jelenik meg az esküvőn?
Sziasztok! Friss jegyesek vagyunk, felmerült a tanú téma. A vőlegényem az egyik rokonát szeretné, viszont ő messze lakik. Az elmúlt 8 évben összesen egyszer találkoztak(azóta vagyunk együtt), azon kívül egy találkozót sem sikerült összehozni, vagy mégsem ért rá, vagy a gyerek összeszedett valami bacit, esetleg túl későn indult volna el és mégsem jött.
A vőlegényem ennek ellenére őt akarja, a közös gyerekkori emlékek miatt. Bennem viszont most felmerült, hogy mi van, ha az esküvőre sem érkezik meg. Azt tudom, hogy a tanúk adatait előre le kell majd adni, de ha rosszul alakulnak a dolgok lehet új tanút "szerezni" a helyszínen?
Esetleg nem tudnád valahogy finoman megmondani a vőlegényednek, hogy 8 év után ideje lenne, hogy vegye a lapot, hogy ez a rokon nem akar tőle semmit, csak próbálja finoman lekoptatni?
Ha mindenáron ragaszkodik a rokonhoz, akkor kérje fel, de azért kérj fel valakit beugrósnak is. Mond el, hogy mi a helyzet ezzel a rokonnal, és ha úgy alakul akkor szeretnéd, ha beugrana.
Én biztos nem őt választanám...csak van a vőlegénynek olyan rokona/barátja, aki nem akarja mindig lekoptatni.
Amúgy persze, ott is lehet szerezni "b" opciót.
Nekünk augusztusban volt az esküvő és nálunk például be se kérte előre az anyakönyvvezető a tanúk iratait, adatait csak az esküvői szertartás előtt.
Lehet ott is változás, emiatt nem marad el az esküvő. 🙂
Megesik, hogy pl lebetegszik a tanú, vagy ahogy írták pl elfelejtette a személyit elhozni. És akkor ott helyben másnak kell beugrania. Amúgy nem is minden hivatalban kérik előre a tanúk adatait.
Multheten házasodtunk. A tanú nem jelent meg, 20 percet késett, viszont már jött volna a következő pár, így mondták hogy kerítsunk valakit, mert csak 3an voltunk. Kimentem az utcára, és behuztam valakit hogy írjon már alá 😃🤣
Aztán mégsem volt rá szükség mert megjelent az eredeti tanú. Na de a lényeg hogy persze hogy lehet más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!