Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a tanú nem jelenik meg az esküvőn?
Sziasztok! Friss jegyesek vagyunk, felmerült a tanú téma. A vőlegényem az egyik rokonát szeretné, viszont ő messze lakik. Az elmúlt 8 évben összesen egyszer találkoztak(azóta vagyunk együtt), azon kívül egy találkozót sem sikerült összehozni, vagy mégsem ért rá, vagy a gyerek összeszedett valami bacit, esetleg túl későn indult volna el és mégsem jött.
A vőlegényem ennek ellenére őt akarja, a közös gyerekkori emlékek miatt. Bennem viszont most felmerült, hogy mi van, ha az esküvőre sem érkezik meg. Azt tudom, hogy a tanúk adatait előre le kell majd adni, de ha rosszul alakulnak a dolgok lehet új tanút "szerezni" a helyszínen?
Nálunk mikor lefoglaltuk, mondta a helyszíni ember, hogy ha nem lesz tanú beugrik egy dolgozó. Amúgy meg kell mondani a tanúknak, időben érkezzenek (korábban mint a többiek) adategyeztetés miatt, és hogy mindenféle irat legyen náluk.
Amúgy nálunk testvérek voltak a tanúk, de mondtam egyik barátnőmnek, legyen nála irat, mert ha bármi van, őt tekintem beugró tanúnak, inkább egy dolgozót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!