Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz ha menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha menyasszonyi ruha kicsit vékonyabb anyagból van?

Figyelt kérdés
szerintetek mennyire gáz ha menyasszonyi ruha kicsit vékonyabb anyagból van? úgy értem kicsit áttetsző de nem durván csak kicsit, nekem nagyon tetszik ez a ruha de barátnőm szerint nem helyes ez egy menyasszonyi ruhánál! de szerinte a fehér tanga bugyi se való ilyen alkalomra!

szept. 1. 18:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, ez nem esküvőre való így ebben a formában. Nagyon szép, de nem illik templomba főleg.
szept. 11. 20:44
 22/25 anonim ***** válasza:
31%
Nem írta hogy templomi is lesz. Vékonyabb mint egy abroncsos ruha, de ez egyszerűen egy másik stílus.
szept. 11. 20:51
 23/25 anonim ***** válasza:
40%
Számomra nem illő és túl sokat mutat, de ez csak a saját komfortérzetem lenne, nem egy objektív vélemény. Szerencsére mindenki megválaszthatja a saját ruháját. :) Kívülállóként nem illetlen, gyönyörű és ízléses ruha, azért ez egy menyasszonyi ruha, látszik, hogy nem a szombat esti hódításra tervezték, hanem, hogy szép legyél benne, és biztos az is leszel. A bugyival mindenképp próbáld fel, a bőrszínedtől függően a fehér lehet elüt a fehér ruha alatt.
szept. 21. 14:49
 24/25 anonim ***** válasza:
53%
Lehet a barátnő pontozza le az összes választ 😀
okt. 3. 04:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Nagyon szép ruha:) De testszínű bugyit vegyél, mert a fehéren még a fehér is átlátszik. Volt bélésem meg 10 réteg organza, és átlátszott a fehér bugyi. Csakis testszínű.
nov. 26. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!