Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz ha menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha menyasszonyi ruha kicsit vékonyabb anyagból van?

Figyelt kérdés
szerintetek mennyire gáz ha menyasszonyi ruha kicsit vékonyabb anyagból van? úgy értem kicsit áttetsző de nem durván csak kicsit, nekem nagyon tetszik ez a ruha de barátnőm szerint nem helyes ez egy menyasszonyi ruhánál! de szerinte a fehér tanga bugyi se való ilyen alkalomra!

szept. 1. 18:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%

Feher attatszo ruha ala testszinu fehernemu valo.

Plane menyasszonynal. Elvegre ez egy unnep nem kell kihivonak lenned.

szept. 1. 21:40
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
A barátnőd egy f4p1na. A ruha gyönyörű, fehérneműből meg azt viselj amiben jól érzed magad, elvégre a Te esküvőd. Sok boldogságot!
szept. 2. 06:23
 13/24 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sem tetszenek az ilyen fajta ruhák, de nem is nekem kell, hogy tetsszen.

Ha lesz templomi esküvő, akkor illik erre rávenni egy bolerót vagy stólát. Ha csak polgári, akkor tökmindegy.

A bugyi kérdést nem értem. Ki látja, most őszintén?

szept. 2. 06:31
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Különböző stílusú menyasszonyi ruhák vannak különböző stílusú lagzikra. Szerintem ez tipikusan egy tengerparti lagzira való, hagyományosra nem ilyet választanék akármilyen szép is ez konkrétan.
szept. 2. 07:26
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
Nem baj ha kicsit áttetsző, de a bugyira vigyázz, hogy ne látszódjon át. Sajnos nekem ott derült ki mindenki előtt a polgári szertartáson, hogy teljesen átlátszott és nagyon rosszul éltem meg, hogy az anyósom meg mindenki látja, hogy milyen csipkés csoda várja a férjemet a nászéjszakán. :(
szept. 2. 07:31
 16/24 anonim ***** válasza:
34%

Ez a ruha nem áttetsző, hanem vanalatta az a barna, testszínű anyag, hogy ne tűnjön közönségének a ruha. Így szokták. Ezért nem átlátszó csak annak tűnik a képen.

Akkor gáz a tanga ha átlátszó a ruha. Nem lehet hogy barátnőd erre gondolt? Ha nem átlátszó a ruha akkor mindegy mit veszel alá. De a testszínű a praktikus, mert fehér alatt a hófehér vagy nagyon színes nagyon átüt, ahogy utolsó írja.

szept. 2. 10:12
 17/24 anonim ***** válasza:
29%

Meseszép a ruha, láthatod, nagyon sokan írják. De ha a többi ember szubjektív véleménye nem ez lenne, akkor sem számítana, ahogyan a barátnődé sem. A Te esküvőd, azt vedd fel, amiben a lehető legszebbnek érzed magad, de azért figyelj a kényelemre is, ne kelljen feszengened a nagy napon.

A felsőrészében van egy "cup", a világon semmi illetlen nem látszik ki. Az alsó része pedig annyi réteg tüllből áll, hogy szintén egyáltalán nem átlátszó, fehér alsónemű is teljesen jó lesz alatta. Még az is lehet, hogy egy vastagabb anyagú alsószoknya része is van, ezt így képről nem tudom megállapítani.

Én ugyanilyen típusú ruha alá egy varrás nélküli, testszínű tangabugyit vettem fel, mert nagyon hosszú napot kellett benne végigcsinálnom és a kényelemre helyeztem a hangsúlyt, de ha valakinek kell a tudat, hogy egy igazi csipkecsoda van rajta a ruha alatt és azzal akarja meglepni az újdonsült férjét, illetve szerinte így teljes a szett, én azt is teljesen megértem.

szept. 2. 12:47
 18/24 A kérdező kommentje:

köszönöm kedves válaszotokat és segítő tanácsotokat mindenkinek!

igen ezt a ruhát választom mert ez tetszik nagyon

szept. 2. 13:41
 19/24 A kérdező kommentje:

ezt a fehérneműt néztem ki alá

[link]

szept. 2. 13:42
 20/24 Kései Sirató ***** válasza:
23%
A ruha gyönyörű, ha jó alakod van, válaszd ezt, mert nagyon szép leszel benne. A barátnőd vagy irigy, vagy régimódi felfogású.
szept. 2. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!