Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz ha menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha menyasszonyi ruha kicsit vékonyabb anyagból van?

Figyelt kérdés
szerintetek mennyire gáz ha menyasszonyi ruha kicsit vékonyabb anyagból van? úgy értem kicsit áttetsző de nem durván csak kicsit, nekem nagyon tetszik ez a ruha de barátnőm szerint nem helyes ez egy menyasszonyi ruhánál! de szerinte a fehér tanga bugyi se való ilyen alkalomra!

szept. 1. 18:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
38%
Azt vedd meg ami neked tetszik és ne hallgass a baratnodre. Mindenkinek más és más az ízlése de ez a nap csak a tied (és a leendő ferjede), olyan ruhában csináld végig amiben Te jól érzed magad. Fehér tanga bugyival meg mi a baja?
szept. 1. 19:10
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem látom a ruhát, de ha nagyon átlátszó templomba nem való és emberek közé se.
szept. 1. 19:17
 3/24 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem igaza van a barátnődnek.
szept. 1. 19:26
 4/24 A kérdező kommentje:
szept. 1. 19:45
 5/24 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, nem tudom én se miért nem illek barátnőm szerint fehér tanga bugyit venni a ruha alá, mert hogy az nem menyasszonyhoz illő szerinte
szept. 1. 19:48
 6/24 anonim ***** válasza:
41%
Ez a ruha gyönyörű és mivel nem látszik át semmi nyugodtan felveheted. Nem irigy ("kissé") a barinő véletlenül?
szept. 1. 19:51
 7/24 A kérdező kommentje:
6 os, köszönöm! szerintem is szép! nem olyannak ismerem barátnőmet
szept. 1. 20:02
 8/24 anonim ***** válasza:
44%
Akkor régimódi. Ne hallgass rá. Még a mellrészen is látni, hogy van alatta anyag. Egyáltalán nem lesz ki belőle semmid.
szept. 1. 20:04
 9/24 anonim ***** válasza:
38%
Ez a ruha gyönyörű, szerintem vedd fel nyugodtan, egyáltalán nem átlátszó. A barátnőd fehér tangás problémáját nem is értem, mégis ki fogja látni a fehérneműdet a férjeden kívül?
szept. 1. 21:13
 10/24 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon szép ruha és nem is átlátszó, nincs ezzel semmi gond. Van benne bélés, nem olyan vékony ez, nekem is hasonló ruhám volt tavaly. Ne hagyd magad lebeszélni róla, a barátnőd a saját esküvőjére olyan ruhát választ, amit akar, most nem számít neki mi tetszik.
szept. 1. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!