Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendelt már valaki menyasszonyi ruhát a Jacember.com oldalról?
Menyasszonyi ruhat felkell próbálni, ránézésre egyáltalán nem tudni jó e rád, és egyáltalán jól áll-e.
Elkell menni kölcsönzőbe és többfélét felkell próbálni. Ez nem Shine ruha amit hához rendeltetsz pár euróért és vagy jó vagy nem.
Szia Kérdező!
Megnéztem ezt az oldalt. Ez egy kínai webshop, ebből, és az árakból sajnos lehet következtetni, hogy a termékeiknek semmi köze nincs az oldalon prezentált képekhez.:(
A csak most csak itt 2000 dollár helyett 500 dolláros "akció" egy vevőcsali, átverés.
Nagy hercegnős ruhát szeretnél? Ilyet pedig találsz itthon szalonban, és a marketplacen is. Amit láthatsz, megfoghatsz, megpróbálhatsz. Marketplacen a szalonos árak töredékéért találsz csak egyszer használt, hibátlan ruhát. Ha szalonból bérelsz, az is ugyanúgy használt lesz, csak már sokszor bérelt (tehát sokszor is használt).
A legegyszerűbb, ha belépsz pár menyasszonyis facebook csoportba, és készítesz egy "Keresem!" posztot, a jancember ruha képét is oda csatolva. Fognak jelentkezni lányok és szalonok is.
Nyugodtan írj rám privátban, ha jól tippeltem, és tényleg ilyen nagyhercegnős ruhát keresel, mert a napokban láttam pont egy olyat az egyik menyasszonyis csoportban, licitre bocsátva. Megpróbálom megkeresni neked, ha szeretnéd. Ha már nincs meg, vagy nem jó a méret, akkor ez a hölgy meg tudja mondani, honnan volt a ruhája. Amúgy emlékszem, hogy írta is, honnan vették, de a szalon nevére már nem emlékszem sajnos.
Remélem, hogy a válaszomat nem érzed rosszindulatúnak, csak segíteni szeretnék, hogy ne csalódás és pénzkidobás legyen a vége a kínai oldalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!