Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rendelt már valaki menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendelt már valaki menyasszonyi ruhát a Jacember.com oldalról?

Figyelt kérdés

júl. 30. 02:13
 1/6 A kérdező kommentje:
elírtam Jancember. com **
júl. 30. 02:32
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Menyasszonyi ruhat felkell próbálni, ránézésre egyáltalán nem tudni jó e rád, és egyáltalán jól áll-e.

Elkell menni kölcsönzőbe és többfélét felkell próbálni. Ez nem Shine ruha amit hához rendeltetsz pár euróért és vagy jó vagy nem.

júl. 30. 07:46
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Hát úgy látszik a kérdezőnek egyáltalán nem fontos az esküvője még ezen is spórolni akar aztán kap valami rongyot és fel van háborodva :) ha már ruhát nézni is nehezedre esik mi a fenének házasodsz.
júl. 30. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Elvileg ez életed legfontosabb és legszebb napja. Ha neked mindegy, hogy mit veszel fel és hogy nézel ki bennem felőlem oké, de neked kell nézned azt a fotót a vitrin tetején életed végéig.
júl. 30. 09:19
 5/6 A kérdező kommentje:
nem értem ezeket a rossz indulatú kommenteket, nyilván olyan ruhát láttam ezen az oldalon amitől nem tudok elvonatkoztatni olyan gyönyörű, és a magyar szalonokban hasonlót SE találnék, tehát köszönöm a kommenteket a kérdésem még mindig az, hogy valaki rendelt-e már az oldalról nem pedig az , hogy hol találok olcsó ruhát!
júl. 30. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kérdező!

Megnéztem ezt az oldalt. Ez egy kínai webshop, ebből, és az árakból sajnos lehet következtetni, hogy a termékeiknek semmi köze nincs az oldalon prezentált képekhez.:(

A csak most csak itt 2000 dollár helyett 500 dolláros "akció" egy vevőcsali, átverés.

Nagy hercegnős ruhát szeretnél? Ilyet pedig találsz itthon szalonban, és a marketplacen is. Amit láthatsz, megfoghatsz, megpróbálhatsz. Marketplacen a szalonos árak töredékéért találsz csak egyszer használt, hibátlan ruhát. Ha szalonból bérelsz, az is ugyanúgy használt lesz, csak már sokszor bérelt (tehát sokszor is használt).

A legegyszerűbb, ha belépsz pár menyasszonyis facebook csoportba, és készítesz egy "Keresem!" posztot, a jancember ruha képét is oda csatolva. Fognak jelentkezni lányok és szalonok is.

Nyugodtan írj rám privátban, ha jól tippeltem, és tényleg ilyen nagyhercegnős ruhát keresel, mert a napokban láttam pont egy olyat az egyik menyasszonyis csoportban, licitre bocsátva. Megpróbálom megkeresni neked, ha szeretnéd. Ha már nincs meg, vagy nem jó a méret, akkor ez a hölgy meg tudja mondani, honnan volt a ruhája. Amúgy emlékszem, hogy írta is, honnan vették, de a szalon nevére már nem emlékszem sajnos.

Remélem, hogy a válaszomat nem érzed rosszindulatúnak, csak segíteni szeretnék, hogy ne csalódás és pénzkidobás legyen a vége a kínai oldalnak.

aug. 3. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!