Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha valakinek adtunk meghívót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek adtunk meghívót az esküvőnkre, de meggondoltuk magunkat és mégsem szeretnénk hogy ott legyen akkor ilyenkor mit lehet tenni ?

Figyelt kérdés

aug. 25. 04:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka annak, hogy meggondoltátok magatokat a meghívással kapcsolatban?
aug. 25. 15:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha a meghívó átadása óta csinált valami vállalhatatlant,akkor megmondanám ezt neki és jelezném, hogy már nem látjuk szívesen.Nyilván ezek után később se várjatok tőle semmit.

Ha viszont csak szimplán meggondoltátok magatokat,akkor az az így járt kategória,majd legközelebb ( reméljük nem lesz több esküvő) körültekintőbbek lesztek.

aug. 25. 16:02
 13/22 A kérdező kommentje:
A meggondolás oka az a létszám probléma mert több olyan ember jelezte számunkra hogy nem egyedül jönne akinél nem számoltunk + fővel. Nem történt semmi kirívó de igazából kicsit szeretnénk szűkíteni a meghívottakon. Illetve az esküvő meghívó átadás óta nem is kerestük egymás társaságát. Nyilván úgy szeretnénk ezt intézni hogy ne legyen “balhé”
aug. 25. 16:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát így, hogy nem tett semmi rosszat, csak nálatok mégis más a matek, így már ciki. Én nem tenném.

aug. 25. 17:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kell az esküvői meghívókat akkor átadni, amikor végleges a létszám.

Ha valakiről tudjátok, hogy párja van, ott alapból két emberrel kell számolni, max egyedül jön.

Ez így irtó ciki és proli megoldás.

Amikor mi esküdtünk, volt egy max létszámkeret, mert alapból a családokat beleszámoltuk. Aztán egy kicsit kevesebben voltunk, mert nem mindenhol jött el mindenki, de az eszembe se jutott volna, hogy valakit meghívok, aztán szólok neki, hogy ja de mégse.

Annyira nem lehettek anyagilag kiszámolva, hogy plusz egy ember ne férjen bele, de akár kettő.

Ha még igen, akkor tartsatok kéttanús esküvőt, és probléma letudva.

aug. 25. 22:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Előbb mondanàm azoknak, akik utólag raktak be plusz egy főt, hogy nem, mint annak, akit én hívtam meg.
aug. 25. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem illik visszavonni a meghívást, maximum reménykedhettek, hogy maguktól nem mennek el. :/
aug. 26. 06:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ebből az okból nagyon ciki visszamondani, titeket minõsít.
aug. 26. 07:22
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam írni én is.

aug. 26. 09:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Annak mondjatok nemet, aki utólag szól, hogy hozna plusz egy főt, pedig előtte nem volt szó erről. Ne azt dobd ki, aki rendesen reagált, de amúgy neked feleslegessê vált. Valami rokon vagy helykitöltő barát az illető?
aug. 26. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!