Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az amit megbantal az eskuvodben? (Tehát hogy jó lett volna ha máshogy lenne / nem lenne, vagy jó lett volna ha lett volna...stb)
Azt is leirhatjatok, milyen eskuvotok volt hol stb, menü, bármit szívesen hallok!
Nekem 2 hét múlva lesz kb és nem voltam túlságosan rafeszulve de valahogy egyáltalán nem latom egyben az egészet még😅
Azt h egyaltalan volt.
Sima kettenus eleg lett volna vagy ha meg sem tortenik
Mint 1...
Azt senki nem mondja el, hogy az ifjú parnak nem az a dolga a nagy lagziban, hogy jól erezze magát, hanem hogy a vendégek kívánságait lessek meg vigyorogjanak es elviseljék a leghülyébb beszólásokat is az idiota rokonoktól meg a részegek ostoba viselkedését a buli vege felé. Én azt hittem, életem legjobb napja lesz, de kínszenvedés volt.
Azt hogy nem voltam határozottabb a ceremónia mesterrel. Pedig elmondtuk neki hogy nem szeretnénk hülye játékokat, ennek ellenére több is volt.
Az a helyzet hogy elég zsúfolt volt az egész nap, egyik eseményt követte a másik gyors egymasutanban és mikor lett volna egy kis időnk beszélgetni, jól érezni magunkat akkor jött egy ilyen játék hogy "nehogy leüljön a hangulat" ahan, csak azt felejtik el elmondani hogy az ifjú pár akkor tud fellélegezni amikor így "leül a hangulat".
2 éve volt 50 fős lagzink. A fotós béna volt, ami nyilván utólag derült ki, de azon kívül minden szuper volt. Direkt kora délutáni eseménynek szerveztük, fél 2-kor volt a polgári, este 10-ig ki is táncoltuk magunkat. Nem voltak hülye fárasztó rokonok, nálunk a vőfély is értette a dolgát - nem voltak hülye játékok meg pajkos viccek a 80 éves nagynénik előtt, amit én is direkt kértem, hogy nem szeretnénk. A hangulatot a dj meg a vőfély abszolút megcsinálták, 32 fok meleg volt, de kint vonatoztunk a vendéglő kertjében.
Én nem is izgultam előtte és minden szuper jól is sikerült.
Nekünk tavaly a visegrádi palotában volt a polgári szertartás, utána a Renaissance étteremben a lagzi. Egy álom volt az egész, az apró bakik ellenére is (ezekből a vendégek alig érzékeltek valamit szerencsére), állítólag jól érezték magukat.
Amit másképp csinálnék:
- Hallgatnom kellett volna az ösztöneimre, a 2 az egyben szolgáltatókkal (dj+cm, sminkes+fodrász, aki még el is visz) nagyon óvatos lennék. Minden kellemetlenségünk tőlük eredt.
- Jó lett volna, ha a videóst egész estére felbéreljük, nemcsak a szertartásra
- Spontánabb lettem volna, nem minden percet kellett volna előre megtervezni, mert úgyse úgy alakul.
Én még nem esküdtem, de volt pár ismerősöm, aki igen, és hallottam tőlük dolgokat. Hátha azért ez segít neked.
- nagyobb méretű esküvőnél, ha vannak programok, akkor inkább fizessetek ceremóniamestert, mint megbízzatok egy rokont, aki életében nem csinált ilyesmit - barátnőm esküvőjén a vőlegény bátyja kapta meg ezt a nemes feladatot, kicsit tutyimutyi férfi volt, nem hajtotta mindig össze a programok előtt a jónépet, így egy csomó programpontról lemaradt rengeteg meghívott, mert nem jutott eszébe, hogy a kertben is lehetnek emberek pl. cigizni, meg hogy a szűkebb családot mindenképp meg kellene várni (az egyik nagyi lemaradt a nyitótáncról, örömanya lemaradt vmi másik programról)
- legyen kijelölt hely az ajándékátadásra, mert ha nincs, akkor valamelyik vendég úgyis elkezdi, amikor épp kedve van hozzá, és akkor nincs megállás, és nem biztos, hogy olyan helyen van, ami jól mutat fotókon... volt főnököm összes ilyen fotóján ott volt hátul a WC felirat, kellett felárat fizetni a photoshopolásért :)
- a kéretlen tanácsokat osztogató és passzív-agresszív rokonokat kulturáltan, de határozottan helyre kell tenni már az elején
- DIY dekort csak akkor csináljatok, ha van kellő idő minőségi és színben passzoló anyagokat találni / vásárolni
- ha a fotós a jegyesfotózáson is furán viselkedik vagy rossz képeket csinál, inkább benyelni a pénzt és keresni mást (másik volt főnököm így járt úgy, hogy nem kapott a nagy nap első feléről hivatalos fotókat, mert a fotós elvesztette őket... már a jegyesfotózáson is voltak gondok, csak már nem akart variálni meg a fotós biztosította, hogy a nagy napon nem lesz már probléma... ráadásul a jegyesfotózáson a főnököm, aki egy tök szép nő, úgy nézett ki, mint egy hegyi ork :O)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!