Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre szerintetek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre szerintetek érdemes meghívni a munkahelyi kollégákat vagy nem szükséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdekelne,hogy ki mit gondol erről a dologról,hogy meghívjam őket is? (8-an vannak,jóban vagyok velük de azért annyira nem,hogy nagy barátok lennénk vagy ilyesmi..)

Párom ahol dolgozik cégnél ott 30-an vannak nyílván ő részéről nagyon sok lenne így nem akarjuk meghívni őket.

Szerintetek később nem lesz ebből harag vagy ilyesmi,hogyha nem hívjuk meg őket?

Bár én annak a híve vagyok inkább hogy szerintem ez egy privát családi esemény amin a 2 fél családja,közeli rokonai,esetleg pár barát akik ott legyenek.

Kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. :)

júl. 31. 12:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ami még lemaradt: Párommal azt beszéltük,ha már egyik részről nem hívjuk őket a másikról sem kéne mert ha a másik csapatnak esetleg véletlen megemlítenénk ezt na lehet akkor lenne harag és sértődés belőle de ha egyik csapat se jön akkor nincs ez valószínűleg.
júl. 31. 12:54
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

A szertartásra hívd őket, a lakodalomba nem.

Ez elég elterjedt dolog, hogy a szertartásra (polgári + egyházi esküvő) tágabb kört hívnak, mint a lakodalomba. Ez pl. azzal jár, hogy kétféle meghívót is készítenek. Aki csak az esküvőre hivatalos, annak nem kell ajándékot adnia vagy csak valami jelképeset.

Azzal nem értek egyet, hogy ha egyik munkahelyről nem hívjátok őket, akkor a másikról se kéne. Miért ne lehetne? Ha egyik munkahelyen ilyen a csapat, másikon meg olyan, akkor logikus, hogy egyikről hívják, másikról nem hívják a kollégákat.

júl. 31. 13:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hívj meg az esküvődre, akit szívesen látsz! Nem kell, csak azért, mert kolléga és jóban vagytok, ilyen elv mentén meghívhatnádd a szomszédot, a hentest, a volt osztálytársakat meg mittudomén kit még, mert: Majd mit szólnak?
júl. 31. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez családi esemény. Kollégát maximum akkor hívnék meg, ha nagyon közeli barátom is lenne egyben, akivel munkaidőn kívül is szoktunk beszélni és időt tölteni. Illetve megfordítanám a kérdést, te szivesen elmennél bármelyik kollégád esküvőjére és úgy éreznéd ott a helyed?
júl. 31. 13:32
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Az esküvő családi esemény, semmi keresnivalója ott annak, aki nem családtag vagy barát. Hidd el, nekik is csak nyűg lenne, hogy miként vonják ki magukat a meghívás alól...
júl. 31. 13:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem hivnek meg csak kollegat. Ha barat is, akkor igen, de csak a kollegalis viszony nekem nem lenne elegendo ehhez.
júl. 31. 14:05
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Max a szertartásra. Én mondjuk csak a főnökömet hívtam anno, de őt is csak azért mert ő is meghívott az övére. Amúgy senkit. Volt pár kotnyeles nő, aki bepróbálkozott bekéreckedni, de leráztam őket.

A lagzira semmiképp!

júl. 31. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy a többiek, max a szertartásra, ha olyan (de pl nálunk a szertartás a lagzi helyszínén volt eleve, elég furán vette volna ki magát, hogy odahívjuk a kollégákat, aztán miközben hozzák ki a pincérek a levest, mi szépen kitessékeljük őket, hogy akkor köszipuszi, ennyi volt), de amúgy csak kollégákat biztos nem hívnék. Ha tényleg baráti a viszony, szoktunk együtt külön programokat szervezni, munkán kívül is beszélünk és találkozunk, valóban barátokként kezeljük egymást (van ilyen kolléga/barátom), akkor őket persze, de őket is azért, mert hát barát, nem azért, mert munkatárs.

Én nem sértődök meg egyáltalán, ha nem hívnak meg a csapattagok az esküvőjükre. Nem az a kör. Pedig én amúgy nagyon szeretem az esküvőket, nekem nem nyűg megjelenni és ünnepelni a párt, szívesen megyek ilyen eseményekre, a szertartásra is és a bulira meg főleg, de egy esküvő szerintem meghittebb annál, hogy arra random meghívjunk mindenkit, akivel viszonylagos jó kapcsolatot ápolunk.

júl. 31. 14:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd hogy ott legyenek, és szívesen látnád őket, akkor hívd meg (lehet csak a szertartásra is, ha neked/nektek úgy szimpi). Ha nem, akkor ne hívd meg.

Szeptemberben két kollégám is házasodik, egyik meghívott minket az esküvőre, másik nem. Semmi sértődés nincs ebből, az ő dolguk, szerintem tök érthető ha valaki inkább a szeretteit szeretné ott látni, nem a munkatársait... Aki ezen megsértődik, az szomorodjon meg.

júl. 31. 15:21
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindig csak azt érdemes meghívni az esküvőre/ lakodalomra, akivel szívesen vagy együtt, tényleg fontos számodra.

Én pl meg a rokoni kapcsolatokat sem néztem ilyenkor...ha érted.

Akit szívből szeretnél ott látni, csak azokat hivd meg.

Ez a TE/ TI magánügyetek.

júl. 31. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!