Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre szerintetek érdemes meghívni a munkahelyi kollégákat vagy nem szükséges?
Sziasztok.
Érdekelne,hogy ki mit gondol erről a dologról,hogy meghívjam őket is? (8-an vannak,jóban vagyok velük de azért annyira nem,hogy nagy barátok lennénk vagy ilyesmi..)
Párom ahol dolgozik cégnél ott 30-an vannak nyílván ő részéről nagyon sok lenne így nem akarjuk meghívni őket.
Szerintetek később nem lesz ebből harag vagy ilyesmi,hogyha nem hívjuk meg őket?
Bár én annak a híve vagyok inkább hogy szerintem ez egy privát családi esemény amin a 2 fél családja,közeli rokonai,esetleg pár barát akik ott legyenek.
Kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. :)
A szertartásra hívd őket, a lakodalomba nem.
Ez elég elterjedt dolog, hogy a szertartásra (polgári + egyházi esküvő) tágabb kört hívnak, mint a lakodalomba. Ez pl. azzal jár, hogy kétféle meghívót is készítenek. Aki csak az esküvőre hivatalos, annak nem kell ajándékot adnia vagy csak valami jelképeset.
Azzal nem értek egyet, hogy ha egyik munkahelyről nem hívjátok őket, akkor a másikról se kéne. Miért ne lehetne? Ha egyik munkahelyen ilyen a csapat, másikon meg olyan, akkor logikus, hogy egyikről hívják, másikról nem hívják a kollégákat.
Max a szertartásra. Én mondjuk csak a főnökömet hívtam anno, de őt is csak azért mert ő is meghívott az övére. Amúgy senkit. Volt pár kotnyeles nő, aki bepróbálkozott bekéreckedni, de leráztam őket.
A lagzira semmiképp!
Ahogy a többiek, max a szertartásra, ha olyan (de pl nálunk a szertartás a lagzi helyszínén volt eleve, elég furán vette volna ki magát, hogy odahívjuk a kollégákat, aztán miközben hozzák ki a pincérek a levest, mi szépen kitessékeljük őket, hogy akkor köszipuszi, ennyi volt), de amúgy csak kollégákat biztos nem hívnék. Ha tényleg baráti a viszony, szoktunk együtt külön programokat szervezni, munkán kívül is beszélünk és találkozunk, valóban barátokként kezeljük egymást (van ilyen kolléga/barátom), akkor őket persze, de őket is azért, mert hát barát, nem azért, mert munkatárs.
Én nem sértődök meg egyáltalán, ha nem hívnak meg a csapattagok az esküvőjükre. Nem az a kör. Pedig én amúgy nagyon szeretem az esküvőket, nekem nem nyűg megjelenni és ünnepelni a párt, szívesen megyek ilyen eseményekre, a szertartásra is és a bulira meg főleg, de egy esküvő szerintem meghittebb annál, hogy arra random meghívjunk mindenkit, akivel viszonylagos jó kapcsolatot ápolunk.
Ha szeretnéd hogy ott legyenek, és szívesen látnád őket, akkor hívd meg (lehet csak a szertartásra is, ha neked/nektek úgy szimpi). Ha nem, akkor ne hívd meg.
Szeptemberben két kollégám is házasodik, egyik meghívott minket az esküvőre, másik nem. Semmi sértődés nincs ebből, az ő dolguk, szerintem tök érthető ha valaki inkább a szeretteit szeretné ott látni, nem a munkatársait... Aki ezen megsértődik, az szomorodjon meg.
Mindig csak azt érdemes meghívni az esküvőre/ lakodalomra, akivel szívesen vagy együtt, tényleg fontos számodra.
Én pl meg a rokoni kapcsolatokat sem néztem ilyenkor...ha érted.
Akit szívből szeretnél ott látni, csak azokat hivd meg.
Ez a TE/ TI magánügyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!