Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány kikérése hol van ha a lány nem abban a városban lakik ahol az esküvő és lesz?
Figyelt kérdés
Több száz kilométerre a szülő/lakóhelyetől lesz az esküvő, a fiú abban a faluban nőtt fel..
Akkor hol fogják ilyenkor kikérni a lányt?
Mi helyettesíti a "lányos házat"?
Bocsi,ha buta kérdés... nagyon nem vagyok ezekkel tisztában 😅😅
jún. 29. 09:08
2/6 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor nincs kikérés. Vagy ha van valami gyülekezőhely, ahova a vendégek is érkeznek, akkor ott.
4/6 anonim válasza:
Nincs kikérés, vagy ott tartják, ahol a lány készülődik.
5/6 anonim válasza:
Én egy olyan esküvőn nem voltam életemben, ahol lett volna kikérés.
6/6 anonim válasza:
Nincs kikérés.Ez csak egy régi szokás, már kevesen tartják, mert eleve együtt élnek manapság már a párok esküvő előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!