Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó gondolat, életcél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó gondolat, életcél?

Figyelt kérdés

Jelenleg picit csórók vagyunk.

Jövő hónapban megkérem barátnőm kezét.

Rá 1 év múlva kb. esküvő.

1.5-2 millióba fog fájni.

Addigra nagyjából összejön ennyi.

Bízom benne nagyjából vissza is jön ennyi (szerintem vissza jön ennyi pénz)

Ezután vagy esküvő előtt picivel, családalapítás, aztán babaváró hitel stb. és majd lakás/ház keresés.

De addig “sajnos” szüleimnél kell laknunk. (nem rosszból mondom egyáltalán) Bár lehet albérlet lesz addig, de azt meg felesleges pénzkidobásnak tartom.

Az a baj, már 31 éves férfi vagyok.

Legtöbben a családból, ismerősök közül házasok már, sajnos fel kell fognom, hogy az évek telnek, múlnak és változnom kell.

Szerintetek ez a helyes döntés?

Ideje már így gondolkodnom?

Szeretem a barátnőmet, nincs is semmi gondom vele és igen vele képzelem az életemet.

Az a baj számomra ezek akkora újdonságok, külön élni, apának lenni stb.. repülnek az évek nagyon. 🥲

jún. 2. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs pénzetek, ne tartsatok ekkora lagzit. Legyen a családalapítás, saját ingatlan a fókuszban. Ilyenkor rengeteget számít az a 2 millió. Nem, egyáltalán nem biztos, hogy visszajön, sőt. A lagzinak van egy csomó járulékos költsége, extra benzinköltségek, el nem jött vendégek, károkozás megtérítese stb, amivel nem tudsz számolni előre. Plusz lesznek rokonok, akiknek nem fog beleférni sok tizezer forint nászajándék, annak mit mondasz? Ne jöjjön? Akinek ennyire nincs pénze, az ne szórj.
jún. 3. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon felelőtlenül gondolkozol. Összekaparsz 2 milliót, majd eltapsolod egy este alatt, nem marad semmid. A babaváró nem elég ám egy lakásra. A gyerekek éhesek, etetni kell őket. A semmire nem szabad gyereket vállalni. A gyerek pénzbe kerül, nem az állam tartja el.
jún. 4. 04:58
 13/15 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen jó az elképzelés.
jún. 4. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
Egy házasságkötés pontosan semmibe nem kerül, max terembérlés a hivatalban :D Az meg nem 2 misi.
jún. 6. 22:52
 15/15 Noren1989 ***** válasza:
43%

Eddig nem fejtettem ki a véleményem, figyelésre àllítottam a kérdést.

Nos,szerintem az esküvő frankón nem hozza vissza a ràköltött pénzt.

Hiteleket tevezni az élethelyzet, bevétel ismerete nélkül pedig badarsàg.

Kb mintha leírtad volna az àtlag, begyepesedett agyú fideszpropagandista működését.

Kicsit sajnàllak, de a jó hír, h nem veled kell együtt éljek.

jún. 7. 17:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!