Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a bevonuló zenéd/zenétek?
Figyelt kérdés
Igaz csak jövő májusban lesz az esküvőnk de már most elkezdtem keresgélni a megfeleő zenét. Az apukám fog majd bekísérni a vőlegényem már ott fog engem várni.máj. 24. 17:50
1/12 anonim válasza:
Ahol nem a klasszikus zene ment es az összeset elfelejtettem ahány lagzin eddig voltam hogy melyik pár mit tett be. Semmilyen maradandó élmény nem volt egyiksem.
3/12 anonim válasza:
Bevonuló zene a siettem szokott lenni.
4/12 anonim válasza:
Próbáld ki ezt, tuti emlékezetes lenne 😂
6/12 anonim válasza:
Hogy garantáltan emlékezetes legyen:
9/12 anonim válasza:
Az Aladdinból a Whole New Word volt. Az aláírásnál Rich Asley Never Gonna Give You Up-jából egy feldolgozás, amit pár éve ő maga készített, a kivonulásnál pedig a Kool & The Gang-től a Celebration ment. De ezeknek a számoknak van kötődése hozzánk, szerintem te is próbálj meg olyanokat keresni. Illetve ha nincs semmi ötlet, akkor a hivataloknak is szokott lenni saját listája, amiből választhatsz.
10/12 anonim válasza:
Nekünk ez volt: https://www.youtube.com/watch?v=W1i4uUsSZxI (High King and Queen of Narnia)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!