Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi volt a bevonuló zenéd/zenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a bevonuló zenéd/zenétek?

Figyelt kérdés
Igaz csak jövő májusban lesz az esküvőnk de már most elkezdtem keresgélni a megfeleő zenét. Az apukám fog majd bekísérni a vőlegényem már ott fog engem várni.

#zene #esküvő #bevonuló zene #2025ös esküvő
máj. 24. 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ahol nem a klasszikus zene ment es az összeset elfelejtettem ahány lagzin eddig voltam hogy melyik pár mit tett be. Semmilyen maradandó élmény nem volt egyiksem.
máj. 24. 17:55
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
*jav Én az összeset elfelejtettem
máj. 24. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Bevonuló zene a siettem szokott lenni.
máj. 24. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Próbáld ki ezt, tuti emlékezetes lenne 😂

máj. 24. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Amikor a sittre bevonultam?
máj. 24. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
41%

Hogy garantáltan emlékezetes legyen:

[link]

máj. 24. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
máj. 24. 19:47
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Roxette: listen to your heart
máj. 24. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
Az Aladdinból a Whole New Word volt. Az aláírásnál Rich Asley Never Gonna Give You Up-jából egy feldolgozás, amit pár éve ő maga készített, a kivonulásnál pedig a Kool & The Gang-től a Celebration ment. De ezeknek a számoknak van kötődése hozzánk, szerintem te is próbálj meg olyanokat keresni. Illetve ha nincs semmi ötlet, akkor a hivataloknak is szokott lenni saját listája, amiből választhatsz.
máj. 25. 06:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk ez volt: https://www.youtube.com/watch?v=W1i4uUsSZxI (High King and Queen of Narnia)
máj. 27. 12:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!