Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha valaki nagy pocakkal megy férjhez?

Figyelt kérdés
Jelenleg 19 hetes terhes vagyok és most találtuk ki hogy mégis tartsuk meg az esküvőt, tehát mire összejön tuti nagy lesz a poci. Nektek mi a véleményetek róla ha ilyen párt láttok?
2024. máj. 17. 08:23
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
81%
A világon semmiféle véleményem nincs a dologról, magánügy, hogy ki mikor és miért házasodik.
2024. máj. 22. 10:54
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, igazából. Oké, annyi van, hogy valszeg a gyerek miatt házasodnak össze, de nem mindegy, mi miatt házasodnak össze? Nem rosszabb, mint amikor azért házasodnak össze, hogy lehessen mit mutogatni a facebookon meg beteljesítsék a kislánykori álmukat meg mint amikor "ennyi idő után már ciki lenne nem megházasodni" meg mert így könnyebb lakást venni... nem mindegy? A lényeg az, hogy a két fél akarjon házasodni, hogy miért, kinek mi köze hozzá.
2024. jún. 10. 18:41
 33/33 anonim ***** válasza:
49%

Semmi.

Én 2x házasodtam terhesen, sajnos csak a gyerek miatt vettek el.

Persze egyikkel sem maradtunk együtt, most a harmadik kapcsolatomban is van közös gyerek de már 6. éve vagyunk együtt és most lesz az utolsó esküvőm. Na ő már tuti nem a gyerek miatt vesz el, hanem mert szeret.

aug. 11. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!