Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki nagy pocakkal megy férjhez?
Az, hogy ok legalabb nem fognak ketsegbeesett kerdeseket feltenni itt.. “8 eve egyutt vagyunk, van 2 gyerek es a parom meg csak eljegyezni sem hajlando, mit tegyek?”
Egyebkent vilagos, hogy csak a gyerek miatt kotnek hazassagot, van aki ezt bevallja, mint #9, de a tobbseg inkabb boszen tagadja. Volt evfolyamtarsammal egyszerre mentunk ferjhez tavaly, o felidos kismamakent, en nem voltam terhes. Veletlenul osszefutottunk, gratulaltunk egymasnak, en kulon nekik a babahoz. Mire megkerdezte “nalatok is jon a baba vagy ti csak ugy osszehazasodtatok?”
Ja, hat gyerek nelkul nem lehet hazasodni? Csak akkor vagyok ertekes, ha terhes vagyok, es mar ugy vesznek el? Kicsit felhuzott ez a kerdes.
Pletykálni bármikor bármitől lehet, ne ezen akadjatok fenn.
Mi bejelentettük ősszel az esküvőt a rokonoknak, szóbeli meghívás nyár közepére. Tavasszal terhes lettem annak ellenére, hogy az orvos szerint próbálkozhatunk, de nehéz lesz. Mire az esküvőre jutottunk, félidős voltam és szinte mindenki azt hitte, ezért tartjuk. A matek sehogy se jött ki, mert már szülnöm kellett volna, ha ezért kérte volna meg a párom a kezem, de senkit nem zavart a meggyőződésében. Mi örültünk a babának, az esküvő szép volt és ahogy más is írta, később már szinte biztos nem tudtunk volna ilyen bulit tartani.
Ne mások véleménye miatt aggódj, csináljátok, ahogy szeretnétek. A végén rajtatok kívül mindenkinek egy múló emlék lesz és nem fogják felemlegetni.
Mi nem tartottuk értelmét az esküvőnek gyerek nélkül. Aztán mikor oda jutottunk, terveztünk gyereket, összejött, és szerveztük is az esküvőt. Félidős voltam a lagzin. Csak szűk családi körben tartottuk. Szerintem így is volt 1-2 ember, aki azt hitte becsúszott. Letojom. Mi tudjuk az igazságot, más véleménye meg nem érdekel. A család nagy része megértette az álláspontunkat.
(Akkor még nem volt semmi állami támogatás, nem azért házasodtunk.)
A 99% azért házasodik nagy pocakkal, mert becsúszott a gyerek és gyorsan össze akar házasodni, támogatás miatt vagy a papírok miatt vagy a társadalmi szokás miatt, hogy gyerek házasságba szülessen.
Ezt mindenki tudja és mindenki pont ezt fogja gondolni, hogy nem tudtatok normálisan védekezni. Ez van, amúgy nem muszáj vele foglalkozni, hogy ezt gondolják az emberek, de ezt fogják.
Én is arra, hogy biztos csak azért házasodnak, mert becsúszott a gyerek (vagy nem becsúszott de mindegy) és máskülönben a pali nem venné el a párját.
De!!!
Tudom, hogy sokaknál nem erről van szó, mert ezer más tényező is lehet, szóval nem akarok előítéletes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!