Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki nagy pocakkal megy férjhez?
Nekem is az jutna eszembe, hogy csak azért veszik el, mert jön a gyerek, egyébként nem kellene. Ennél már csak az a szánalmasabb, amikor nagy fehér ruhában parádézik valaki, hogy összekötik az életüket...mintha gyerekkel a hasban lenne más választása bárkinek is, össze lesznek kötve egy életre házasság nélkül is.
Tudom, csúnya dolog, de véleményt kérdeztél...Egyébként biztos jobb ilyenkor, mert ha meglesz a gyerek, mindig lesz, ami fontosabb lesz, az meg még viccesebb, amikor emberek már sok év együttélés, meg gyerek(ek) mellett ünnepeltetik meg, hogy összeházasodnak. Mintha lenne még bármi varázsa, vagy jelentősége...
Ha őszinte egyenes véleményt szeretnél, nekem az lenne az első gondolatom, hogy becsúszott a gyerek, most meg gyorsan házasodni kell, hogy ne legyenek szégyenbe hamarabb jött a gyerek, mint a házasság! Mivelhogy a régi időkben, és bizonyos szigorú vallási csoportokban így volt szokás, hogy igyekeznek minél hamarabb megházasodni,lehetőleg még nincs hasa a kismamának, és ne tudódjon ki! Szóval bocsi nem személyes támadás ellened, de nekem ez valahogy mindíg is szánalmasnak tűnt!
Mivel engem senki véleménye nem érdekel, és nem kell megfelelnem senkinek, én biztos hogy nem házasodnék terhesen azokból az okokból sem akik előttem leírták. Ha már férjhez megyek nézzek ki magamhoz képest a lehető legjobban, ne pedig a nagy hasamat és a puffadt fejemet kelljen életem végéig nézegetni az esküvői fotón!
- szánalmas
- a nő már sosem fogja megtudni, hogy önmaga miatt, vagy csak a gyerek miatt házasodott vele össze a párja.
Nyilván ez csak egy vélemèny, ( válaszolok a feltett kérdésre), nekem édes mindegy ki mit kezd az életével. Annyi biztos, számomra ez nagyon kellemetlen, kínos szituáció lenne. Az biztos, hogy én nem házasodnék terhesen. Szó sem lehet terhességről, ha igen, akkor is csak több éves stabil házasságban.
Hogy kell a CSOK, becsúszott a gyerek - nagyjából.
Amúgy halálosan nem érdekel, inkább az a kérdés, téged miért érdekel mit gonolnak mások?
Érted, teherbe esni megy önállóan, aztán azon parázol, hogy Mariska mit szól, amiért terhesen mész férjhez? Nem érzed kicsit gáznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!