Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezüst esküvői nyaklánc fülbevalót hol lehet venni? Olyat ami szép klasszikus lelogos? V kivágású ruhához.
Figyelt kérdés
Vagy ti milyen kiegeszitőt szereztetek be es honnan?2010. okt. 28. 11:03
1/6 anonim válasza:
Én megterveztem (olyat, ami illik a ruhához), és megcsináltattam egy barátommal. Nekem mondjuk bézs színű volt a ruhám, és a kiegészítők hozzá is rézszínűek. Hajam vörös, ez illett hozzá:)
2/6 anonim válasza:
Árkádban és Arénában lévő Bijou üzletben láttam eléggé szépeket.
3/6 A kérdező kommentje:
bpi vagyok. igen a bizsuban nem ezüstök vannak de kb majdnem annyiba kerül az ezüst is mint bizsu brigitte árai ott néztem.
2010. okt. 28. 11:17
4/6 A kérdező kommentje:
valami jo ezüstösbolt kéne vagy ha valaki megcsinálná igen unokatesod üzletszerüen foglalkozik ezzel?
2010. okt. 28. 11:18
5/6 anonim válasza:
2. vagyok
Ha van időd, és energiád, akkor az Ázsia centerben is megéri szétnézni. Hát nagy szerencse kell hozzá, de tuti olcsóbb, és néha vannak egész jók is. Mondjuk csak akkor jöhet szóba, ha biztos nincs semmi allergiád ilyen dolgokra.
6/6 anonim válasza:
Én a Takko-ban találtam bizsut a ruhámhoz. Nem ezüst, de nagyon jól néz ki és nem utolsó sorban olcsó volt, 2500-ból pikk pakk meglett nyaklánc fülbevaló. És sokkal jobban tetszik mint azok a fazonok amik ékszerboltokban vannak. Ezüst szinű, kristályokkal.
Bijou Brigitte sztem is baromi drága... egy bizsuért minek sok ezret kiadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!