Normális ha a pasim fél éven keresztül hordta az exe ajándékait? (karkötő, nyaklánc)
Figyelt kérdés
Elején még nem szóltam neki, hogy zavar, de utána már folyamatosan veszekedtem vele miatta. És csak utána vette le.Ja és tárgyak is voltak kirakva ugyanúgy fél évig amiket tőle kapott. 21/L2009. dec. 24. 14:33
1/15 anonim válasza:
mi nemrég szakítottunk 10 hónap után és én mindent elpakoltam..karkötők, tárgyak, levelek, mindent..szóval sztem ez a normális :D
16/L
2/15 anonim válasza:
hülye vagy hogy erőszakoskodtál. nyilván a zsarolásaid miatt mondott le róluk. gyanítom h az a pár cucc sokkal többet jelent neki nálad, mert még nincsen túl az exén. legyél most te az okosabb és hagyd ott, ez így senkinek sem jó, csak görcs az egész. boldog karácsonyt.
3/15 anonim válasza:
Szerintem a pasik nem úgy tekintenek ezekre az ajándékokra, mint mi, nők. Nekik ezek nem hordoznak olyan értékeket, amiket mi belelátunk. És ez nem is baj, ők ilyenek. Lehet hogy abba a karkötőbe te beleláttad a pillanatot, amikor odaadta neki az exe, az érte adott csókot, és csupa ilyesmit, ő pedig csak azt látta benne, hogy tetszik neki. És nem többet. Nem hiszem, hogy veszekedned kellett volna vele emiatt, hiszen veled van, téged szeret. Egy nyaklánc vagy egy karkötő pedig abszolút nem a világ vége.
4/15 anonim válasza:
Én páromnak az exétől kapott álomfogói lógnak a fejem fölött mikor náluk alszom. Kit érdekel? Ilyen piti dolgon veszekedni nagy butaságra vall. Ha már puszta tárgyakra is féltékeny vagy, nem lesz túl hosszú a kapcsolatod vele.
5/15 anonim válasza:
Az én barátom is ezt csinálta rohadt sz@rul esett, kb 2 hónap múlva rájött, hogy csaknem kéne hordania azt a karkötőt amit a volt barátnője csinált neki. Meg a "szokásos" otthagyott kiszáradt rózsák, ajándékok. Volt egy idő amikor nagyon idegesítettek de már minden eltünt :P
6/15 anonim válasza:
Miért ne hordhatná? Vagy szerinted pl. egy drága aranyláncot (amit még szeret is) csak azért dugjon el, vagy dobjon ki, mert az exétől kapta, és téged zavar? Feltételezem, fordított helyzetben te sem mondanál le pl. egy gyémánt gyűrűről.......
7/15 anonim válasza:
14.49-es hozzászólással teljes mértékben egyetértek.42/ffi.
8/15 anonim válasza:
Én nő vagyok de vannak még 3 éves kiszáritott rozsák a szobámbam amiket exektől kaptam.. Egyik exem se kéne sőt..csak tetszenek a rozsák és beteges gyüjtögető vagyok:)
9/15 anonim válasza:
Kérdező, mindent hisztivel fogsz kiharcolni magadnak? Ne akarj házsártos házisárkány lenni! Ha összetartoztok, úgyse áll közétek semmi, ha nem, akkor meg a fejed tetejére is állhatsz.
10/15 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor, megnyugtattatok. Köszi!
2009. dec. 24. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!