Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek kijön 5500 forint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaiajane kérdése:

Szerintetek kijön 5500 forint per fő a kaja? A menü húsleves két féle köret sültes tál (cordon bleu, cigánypecsenye , rántott sajtés karfiol) mellé vegyes savanyúság ez a terv desszert nemlesz mivel rakat sós és édes süti is lesz

Figyelt kérdés

ápr. 4. 18:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt.

Idén házasodunk,nem találtunk olyan helyet,ahol 10-12 ezer forint alatt lenne/fő a leves + főétel.

ápr. 5. 16:58
 22/26 A kérdező kommentje:
Az sem rossz ma 17 ezer per fő kaptam ajánlatot hát elmehetnek a búsba amúgy van egy hely amit bérelünk ki oda azt viszünk amit akarunk
ápr. 5. 20:09
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
ha helyet béreltek és úgy viszitek oda, én biztos, hogy nem így rendelnék, hogy /fő, hanem 4-6 személyes tálakat. Sokkal olcsóbbra jön ki. Felénk (baranya) egy 4 személyes tál amiből 6an bőséggel jól laknak, 17.500ft, a 2 személyes 8500.- és abból is eszünk hárman legalább 2x.
ápr. 7. 22:55
 24/26 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem.mégbúgy sem jönne ki,ha tegyük fel az adott ételekből nem mindenkinekmrendelsz mindent,hanem pl 25 leves,25 hús körettel,stb.. vagy megkérdezed előre a vendégeket,hogy ki mit szeretne enni.

Amúgy meg ha már így állsz hozzá,hogy nem arsnyat akardz a vendégeid elé rakni,akkor bográcsozzatok. Egy pörkölt talán kijön ennyiből fejenként. Ilyen örömmel azért ne készülj az esküvőre. Ha neked sok,akkor csináljatok szerényebbet,de ez a nap ne arról.szóljon,hogy a morzsákat számolod.

ápr. 8. 00:53
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Sztem akkor jön ki, ha úgy kezelitek, mint ha elmentek egy étterembe, és ennyi. Nem mondjátok, hogy esküvő lesz, nem lesztek sátoros ünnepes puccparádéban, nem kértek exkluzív zártkörű szeparét, sem spanyolfalat, nem zavar titeket, ha egy légtérben más vacsorázó is van. Vagy ha kibéreltek egy művházas termet és viszitek a kaját.
ápr. 8. 12:45
 26/26 A kérdező kommentje:
23/25 igen végül nekem is ez jutott eszembe ez lesz találtam is pincéreket 3 pincér elég lesz még úgy hogy őket kifizetem így is fele annyit fogok fizetni :)
ápr. 9. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!