A cigánypecsenye finom szűzhússal is?
Tarjával a legfinomabb, a recept szerint abból kell készíteni. Az nem indok, hogy zsíros (már amelyik) mert aki ennyire nem bírja a zsírt, az a rásütött kakastaréj szalonnával sem fog tudni mit kezdeni, tehát nem kell azt készíteni, vagy az étteremben kérni.
Persze te megcsinálhatod bármilyen száraz húsból, fűszerezheted a szűzpecsenyét is sóval-borssal-pirospaprikával-fokhagymával, nem tiltja semmilyen törvény!
Bocsi 1-es!
A te válaszodat csak utólag olvastam el. Nem másoltam.
Nincs gond!
Ami igaz az igaz, nem lehet mást írni!:)
Van egy szűzpecsenyés "kamu" cigánypecsenye receptem, ha gondolod begépelem.
Nem pont olyan mint az igazi, nem is teljesen úgy készül, de nekem tökéletesen megfelel, mert az ízvilágot megidézi, és gyorsabb, egyszerűbb elkészíteni. Persze tarjával finomabb, ebben igaza van az előttem szólóknak, de egy kis stúdiólakásban, egyszemélyes minikonyhával, egyetemistaként kell néha kompromisszumokat kötnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!