Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fővárosi esküvőre mennyi pénzt illik adni 2 fő esetén? Vidéki vagyok, nem ismerem a fővárosi árakat.
A pár 2023-as árakon kötött szerződést a szolgáltatókkal, illetve állják a szállást is. A szállás árának utánanéztem, de nem tudom, mennyibe kerülhet vajon a vacsora,torta,italok egy főre a fővárosban.
A pár egyik tagjával baráti a kapcsolat.
Ezek alapján mennyi pénzt illik adni fővárosi esküvő esetén? Köszönöm a segítséget.
"Sokat segített a válaszod! Vidékiként szerinted ismerem a fővárosi helyeket?"
Tipp, keress rá a helyre a Googleön át. Ezen keresztül le lehet vonni következtetéseket, kb milyen árkategória, stb.
Van fenn árlap, torta ügyben meg nézz meg egy közeli cukrászdát, ott lesz fenn árlap stb
És szállást is adtatok a vendégeknek? Ha igen, akkor igencsak deficites lett a vége.
Kérdező!
Ha nem lenne szállás biztosítva a részetekre, akkor elég lenne 60-70 ezer, de így 100-at adnék 2 főre.
Le lehet pontozni, de nekem ez nem attól függ, hogy hol van az esküvő, hanem hogy milyen kapcsolatban vagyok a párral.
Legjobb barátnak, testvérnek akkor is többet adnék, ha csak egy ebéd van. Míg mondjuk egy kollégának (ahová csak illemből megyek el), akkor sem adok túl sokat, ha a Versailles-i kastélyban tartja 10 fogásos menüvel. Az az ő magánügyük, hogy mennyit áldoznak rá, nem a vendégekkel kell kifizettetni a lagziköltségeket. A nászajándék nem erről szól, hanem arról, hogy segítsük a párt a közös élet elindításához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!