Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt mennyi idővel érdemes szólni a párnak, ha valamit feltehetően elfelejtettek a szervezés kapcsán?
Ne aggódj, a nagy nap reggelén hétlovas hintót küldetnek majd értetek :)))) Esetleg magánrepülőt, ha messze laktok.
Feledékénységről szó sics, ha szándékukban állt volna fuvart és szállást intézni, akkor már jelezték volna. A szállásra esetleg finoman rákérdezhetsz (több szobánál kedvezményt adnak), de azt el ne képzeld már, hogy majd minden vendégnek az odakutásáról ők fognak gondoskodni, hogyisne :D
Semmikor. Nem a te dolgod, semmi közöd hozzá. Az esküvő itt es akkor van, jössz vagy nem, ennyi. Pont. A 80 km-es távolsággal meg a hatvanas magatehetetlen öregekkel meg menj a tudod hova 🤡
Üdv, egy 2x külföldön házasodott.
"Mert a feleség anyja nem lehet ilyen?"
De lehet, viszont a gyakorlatban az esküvőszervezés oroszlánrészét a menyasszony szokta intézni, ugyanis neki fontosabbak a körülmények, és a saját anyjával biztos nem olyan a viszonya, hogy nem mer szólni neki, hanem csendben várja, mikor csaphat le a "hibával".
60-as járóképtelen öregemberek lol jól van :D
Tudod ha ma 30k/fő egy vacsi egy esküvőn akkor már jól járt a pár, hogy ilyen olcsón talált helyszínt. Erre még jön sok minden más is, a nászajándékból meg nem jön vissza a töredéke sem. Csak 30 fővel mindennel együtt 2.5 millió körül van, ha nagyobb a vendégsereg és általában nagyobb, akkor több. Ha szállást is kéne fizetni meg buszt meg mit tudom én mit, akkor rengeteg a plusz kiadás. Én voltam olyan esküvőn, ahol 2-3 óra volt a kocsi út nem emlékszem pontosan, apám nem akart ott aludni így visszavezetett hajnali 2kor. Senkit nem érdekel soha, hogy a vendégek hogy jutnak oda és hol alszanak. Ezt oldja meg mindenki magának. Nem a pár dolga. Mindenki felnőtt ember. Ha meg a násznép nagy része abban a városban lakik, vagy közel, ahol lesz az esküvő, akkor arra a pár főre meg főleg fölösleges szállást fizetni.
Mi nem foglaltunk/fizettünk senkinek szállást, pedig sok távoli rokonunk volt. Viszont olyan helyen volt a lagzi, ahol volt szállás lehetőség is, de senkire nem erőszakoltuk rá, hogy ott kell aludni.
Egyedül a babásoknak fizettünk egy szobát, ahova el tudtak vonulni, altatni... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!