Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt mennyi idővel érdemes szólni a párnak, ha valamit feltehetően elfelejtettek a szervezés kapcsán?
11
Szerintem a vőlegény anyja. Már most keresi a beleszólást magának. Ahelyett, hogy szólna a fiának, hogye "Balázska, ugye nem felejtetted el, hogy Micike néniék nehezen mozognak?"
"60-asokat miért kellene szállítgatni? Apám idén lesz 58 és 80 km-eket röhögve levezet oda-vissza ugyanaznap."
Nálunk is ugyanez. Apám 62 éves, most vett új autót és friss nyugdíjasként több napos olasz utat terveznek anyámmal...
Amúgy semmikor nem kell szólni. A pár dolga. Lehet, hogy külön kommunikál a messzebbről érkezőknek, hogy ki mit akar. Vagy egyszerűen majd a messzebbről érkezők eldöntik, hogy mennek-e vagy sem...
"Szerintem a vőlegény anyja"
Mert a feleség anyja nem lehet ilyen?
Nézz szállás után.
Nézd meg a vonat indulást érkezést oda-vissza.
Ha neked problémás, nem tudod megoldani, már most értesítsd az ifjú párt, hogy emiatt nem tudtok menni, sok boldogságot.
Tiniként gondoltam utoljára a hatvanasokra magatehetetlen vénségként. Most 30-as vagyok, a szüleim 60-asok, és ha mennénk családi esküvőre messzire, ők vinnének engem, mert ők tudnak vezetni, én meg nem.
Nem tudom, a ti családotokra mi jellemző, nálunk a 60-asok tök jól elvannak, kirándulgatnak, külföldön nyaralgatnak, nem elveszett szenilis trottyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!