Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha öt évet jegyben járnánk az még belefér?
Figyelt kérdés
Jelenleg egyetemre járok, párom dolgozik. Nagyjából 5 év múlvára terveznénk az esküvőt és a lakásvételt. Sokba kerülnek ezek és egy ideig én csak tanulni lesz időm. Rengeteg szervezéssel is jár, ezért gondoltuk hogy akkor mindent szép lassan terveznénk.2023. jún. 30. 23:54
1/13 anonim válasza:
Miért ne férne bele? Ti dolgotok.
3/13 anonim válasza:
Igen a ti korotokban. 30 felett már komolytalan lenne.
4/13 Sunshinedoll válasza:
Fiatalon, ha egyikőtöknek sincs pénze, munkája a közös családhoz, akkor ja.
5/13 Sunshinedoll válasza:
A fiatalt ilyen huszonéves kor elejére teszem. 25 felett már sztem komolytalan a 5+ év.
6/13 anonim válasza:
Azert nem 5 evbe telik megszervezni egy eskuvot.
Amugy nem gond, csak szerintem ertelmetlen es komolytalan ugy a lanykeres, ha igazabol a jozeljovoben eszetek agaban sincs osszehazasodni. Akkor minek?
7/13 anonim válasza:
És ha szerintünk nem fér bele akkor mi lesz?? 😱
8/13 anonim válasza:
Sosem értettem, minek jegyben járogatni évekig.
Családban, barátoknál, lánykérés után mindig megvolt az esküvő 1-2 éven belül.
Engem is meg akar kérni a párom, esküvőre szintén csak 4-5 év múlva lenne lehetőség. Akkor meg minek? Kérjen meg akkor, amikor már el is tudjuk kezdeni szervezni a dolgot.
9/13 anonim válasza:
Mivel még fiatalok vagytok, és konkrét céljaitok vannak, szerintem igen, belefér. Azoknál nem látom értelmét, akik együtt élnek, mindketten dolgoznak, és minden feltétel adott a házassághoz.
N
10/13 anonim válasza:
Ez csakis a ti ízlésetek kérdése. Én nem tartanék eljegyzést, ha nincs kilátásban az esküvő 1-2 éven belül. Szerintem sokan komolytalannak tartják így, köztük én is. De az eljegyzésnek nincsen semmilyen hivatalos következménye, nem évül el, nem kötelez semmire. Lehetsz eljegyezve akár 10 éven keresztül is. Ha nektek így megfelel, nyugodtan csináljátok így. Senkit nem fog 5 percnél tovább érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!