Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szól a kérdésem, akik régebb óta házasok/kapcsolatban vannak: Ti szoktatok flörtölni? Mi az ami belefér és hol húzzátok meg a határt?
Onnan jutott eszembe, hogy én is tizenéve házas vagyok és a munkahelyemen a szomszédos irodában flörtöl velem egy ellenkező nemű ember (nem, nem fogom leírni, hogy ki milyen nemű, nem erre akarom kihegyezni a kérdést).
Eleinte csak mosolyogva köszönt, de újabban elég erőteljesen rákapcsolt és mint megtudtam, ő is tizenéve házas.
Szimpatikus is egyébként és ha egyedülálló lennék nem lenne kérdés, hogy benne lennék bármiben, de így már attól is bűntudatom van, ha kedvesen visszamosolygok.
Ha csak a sarki boltos lenne akivel havonta 1x eljópofizok nem érezném magam rosszul, de vele azért szinte napi kapcsolatban vagyok.
Ezért lennék kíváncsi arra, hogy nálatok pl mi fér bele, léptetek-e tovább a flörtölésnél, van-e bűntudatotok stb...
"ő is tizenéve házas.
Szimpatikus is egyébként és ha egyedülálló lennék nem lenne kérdés, hogy benne lennék bármiben."
Értem, vagyis nem értem.
Téged nem zavarna, hogy házas, valószínűleg családos emberről van szó, ha te szingli lennél, komolyan?
Felháborító, a világ megérett tényleg a pusztulásra. 🤮
Egyébként nem szoktam, és nem is flörtöltem. Normális ember PÁRKAPCSOLATBAN sem teszi nemhogy házasságban!
Ahelyett, hogy vele foglalkozol inkább a férjeddel kellene és a gyereke(i)ddel, ha van(nak).
Példának okáért vele flörtölhetnél, randizgathatnál, lobbanthatnád fel a szunnyadó lángot és ha sikertelenül jársz, akkor meg el lehet válni. Összejöhetsz aztán EGYEDÜLÁLLÓ férfiakkal nyugodtan! De holmi figyelem-szeretetéhség, szexhiány, rossz szex miatt ne tedd tönkre más kapcsolatát, légy tekintettel a feleségére (és a családjára, ha van).
Szívesen. (:
Én azt gondolom a flört márpedig az élet része, borzasztóan jól tud esni mikor valakitől ilyen fajta pozitív visszajelzést kapsz.
Egy kapcsolat/házasság nem arról szól, hogy onnantól kezdve becsukod a szemed, a füled és görcsösen figyelsz arra, hogy nehogy szebben mosolyogj valakire....
Persze flört és flört között is óriási különbség van, van egy határ amit te érzel.
Nekem egy-egy mosolygás vagy "odaszúrás" belefér.
Ettől véletlenül se érezd rosszul vagy szar embernek magad.
Szintén tizenéves kapcsolatból nyilatkozom és annak ellenére, hogy néha merek flörtölni sosem csaltam meg a párom.
12 éve vagyok a férjemmel, sosem csalnám meg. Nagyon jó a házasságunk, szépnek és csinosnak tart, és ezt mindig el is mondja, érezteti. Nincs szükségem visszaigazolásra más férfiaktól.
A legjobb barátom egy pasi, de soha nem flörtölünk, régebb óta ismerem, mint a férjemet.
A férfi kollégáim között pedig van pár haver, akikkel belefér 1-1 hülyülés, odamondogatás, de kb ennyi.
16 éve vagyunk együtt, 9 éve vagyunk házasok.
Akkor flörtöltem férfiakkal, amikor kezdett bonyolult lenni a kapcsolatunk. Nem volt már szex, vagy ha volt is, akkor nagyon ritkán, nem heti meg havi szinten, hanem már éves szinten számoltam az együttléteket.
Ebből egy alkalommal lett több. Magyarul megcsaltam a párom. Nem vagyok rá büszke, de szerintem mindenhez két ember kell. Ha valami jól működik, akkor az ember nem kezd el flörtölni másokkal.
És hozzáteszem nő vagyok, mielőtt mindenki azt gondolná itt ilyet csak a férfiak képesek tenni. De vállalom a lepontozás dömpinget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!