Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Érdemes bejelenti a vendégekne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes bejelenti a vendégeknek, hogy lesz egy híres fellépő az esküvőn?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Júliusban lesz az esküvőnk, amire meghívtunk az országból egy híresebb énekest, akit az ismerőseink közül sokan ismernek. Véleményetek szerint ezzel inkább meglepetést kell szerezni vagy “be kell-e harangozni”?

Köszi előre is! 😊

2024. jan. 12. 19:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

Egy esküvőre miért kell “sztár fellépő”?

A ti esküvőtökön ti vagytok a sztár, a ti napotok, mindenki titeket ünnepel.

Nem sok ilyen nap van az ember életében, én biztos nem rontanám el valami énekeskével. Olyan mintha szándékosan magadat tennéd háttérbe.

2024. jan. 12. 20:31
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

#8-9-10-hez: Kínos, kellemetlen, megalázó, lejárató, ciki, kényelmetlen helyzet. Íme fél tucat magyarosabb alternatíva a cringe helyett.

A kérdésre: akár jól is elsülhet, de talán nem harangoznám be. A program egy része, majd a helyszínen mindenki meglátja. Az esküvő nem egy fesztivál, hogy "húzónevekkel" hirdessük. :)

2024. jan. 12. 23:04
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
12, ezek nem adják vissza az "erőltetetten jófejeskedni akaró, de szekunder szégyenérzetet okozó" érzést.
2024. jan. 12. 23:33
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Én meglepetésnek hagynám

Jelzem,Flipper Öcsi sok éve halott.

2024. jan. 13. 11:38
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Jó volna tudni, hogy még időben lemondhassam, ha szükséges, mert számomra ezek a "sztárvendégek", akik elnyekeregnek 3-4 dalt, esetleg már piásak (lsd Rózsi :D), nem igazán adják.
2024. jan. 13. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Legyen titok, mert ha mégse megy el, akkor nem lenne jó felsülni😅
2024. jan. 14. 22:53
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a félmegoldás lenne a nyerő, tehát név nélkül meglepetésvendég tervezését be lehetne jelenteni. Ha bármi történik vele, akkor esetleg kisebb költségvetésű parti-zenekart lehetne hívni helyette.
2024. jan. 16. 13:53
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
minek hívasz meg országos énekest? felesleges, költsd el értelmesebbre azt a pénzt
2024. jan. 16. 23:20
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
én nem mondanám el, és ha megtudnám, hogy ilyen lesz nem mennék el
2024. jan. 16. 23:21
 20/23 anonim ***** válasza:
70%
Milyen negatív emberek vannak! Én annál izgatottabb lennék!
2024. jan. 17. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!