Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek nagyon ritkán, pár hetente egyszer-ketszer erősebb, hirtelen fellépő légszomja lesz egy plátói szerelmére gondolván?
Arra tippelek,mert van egy jó pár hónapja egy plátói szerelmem,akivel próbáltam beszélgetni, de nem erdekeltem, azonban elég gyakran látom. Ma is úgy keltem fel hogy erős legszomjam volt, és rá gondoltam... Lehetséges, hogy az úgymond szerelem kivalthat ilyen reakciót?
Nem vagyok elhizva , nincs tudovel kapcsolatos problémám.
Nekem volt. Én is légszomjnak érzékeltem, plusz mellkasi diszkomfort érzés, mindez akkor mikor találkoztunk, vagy eszembe jutott az illető,de főleg reggel.
De kiderült hogy ugrál a vérnyomásom, nem túl magas max 150, de ilyen helyzetekben, ami felkavar, megérzem ezt a kicsi emelkedést is. Vagyis éreztem, mert kaptam rá enyhe csökkentőt.
Azóta csak a normális tüneteim vannak, ha látom Őt vagy gondolok rá. Mondjuk a "pillangók a gyomor tájékán", az nekem sosem volt, azt sem tudom milyen.
Szóval nem lenne baj ha kivizsgáltatnád.
Ti tőbbiek, milyen sügerek vagytok. Írom, hogy pániknak nevezhető és, hogy tegyen érte!
Evidens ha tesz, elmúlna pánikroham. Viszont làtom nem tetszik nagyon a gondolat. Ejnye gyerekek! 7# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!