Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam olyan esküvőn, ahol youtube-ról ment a zene, és bárki szabadon belenyúlhatott a listába, ahogy részegedtek az emberek, úgy közeledett a szellemi mélypont felé a buli, aztán már majdnem azért ment a balhé, hogy xy miért szól rá zzs gyerekére, hogy megállította az ő zenéjét, és lecserélte valami másra, ami kb ugyanazon a szinten volt, ugyanaz a stílus, de hát mégsem ugyanaz....
A vendégek nagyobbik része végül is jól érezte magát, még akkor is, ha feltehetően nem sokra emlékeznek belőle.
Most az, hogy én csak azért maradtam, mert közvetlen rokon, és nem akartam megsérteni, az én egyéni szociális problémám.
Lehet én vágyom hülye meg régimódi, de az esküvőn sztm jobban mutat a mutatós, pedig amúgy nem hallgatok.
De! A ti esküvőtök és nem azt kell nézni hogy más mit szól hozzá. Nektek legyen jó.
N 31
Az egyetlen alkalom, mikor el bírom viselni a mulatóst, az a lakodalom. Sajnos, az a tapasztalatom, hogy sokan csak akkor kelnek fel táncolni, ha az szól, bármilyen pörgős, táncolható zene menne is helyette. Szóval ha "szokványos" társaság lett meghívva a buliba (szülők, rokonok, ismerősi kör), akkor legalább a lehetőség legyen meg, hogy mulatósra rophassa, aki másra nem tud. Egyszer ki lehet bírni, pedig én is utálom.
Nyilván más a helyzet, ha eleve olyan társaság hivatalos a lagziba, akik nem szeretik a mulatóst. Akkor szólhat akár Rammstein is egész este. :)
Valaki szerint biztos. Nekünk főleg mai pop meg klasszikusabb rock zenék szóltak. Aki akart táncolt.
De nálunk alapból nem olyan a társaság akik bármikor mulatóst hallgatnának. Kb anyám fintorgott volna legjobban rajta. De szerintem ha a nagyfatert megkérdezem hogy Ed Sheeran vagy Kisgrofó még ő is Sheerant mondaná pedig azt sem tudja ki az. Nem értem sokszor miért írják le így alapból az idősebb korosztályt, hogy a hülye rokonoknak kell a mulatós. A nagyszüleim fiatalságában a Beatles volt a menő, a szüleimében a Depeche Mode. Attól hogy nem 20 éves valaki még hallgathat jó zenéket. A fiatalok meg egyenesen örültek hogy nem kell vonatozni meg mutogatni hogy nád a házam teteje, hanem olyan számokra bulizhattak amikre amúgy is szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!