Hogyan tudnám legyőzni az előitéletemet ?
Nem mondom, hogy ne félj, mert mindig van mitől félni. Sok az agyalágyult.
Inkább csak legyél emellett felkészült és ne zárkózz be emiatt, sokan így tesznek. Vigyél magaddal valami vagy valaki olyat amitől biztonságban érzed magad. Valakinek ez egy önvédelmi eszköz, valakinek a kedvenc tárgyai, cigaretta, baráti kör nyugalma..
Én a babámmal nem mertem sétálni, mindentől és mindenkitől féltettem, hiába lakunk forgalmas helyen annyi a részeg majom..a párom javaslatára vettünk egy kiképzett személyi őr kutyát (Malinois, immáron 3 éves), és így Budapest bármely részére nyugodt szívvel megyek. Nem félek, hogy belénk kötnek egy parkban, vagy a sok részeg tetű utánunk botorkál, mert olyan testi-lelki energiával véd minket ami egy hadsereget képes lenne körül ölelni. Tényleg, nagy magabiztosságot adott nekem. :)
Persze, ez most nem egy olyan 'vegyél kutyát' ötlet, csak megosztottam nekem mi segített.
Lehet, hogy neked egy kis önvédelmi oktatás vagy egy zsebben megbújó vészhelyzeti eszköz lesz az.
Inkább előítéleted legyen minthogy valaki megtámadjon.
Rendőrökkel nem foglalkozok azok csak traffizzanak nyugodtan.
Gázspray van nálam. Annélkül a kukát sem rakom ki. De ha jönnek 4-en? Hiába fújom le a falkavezért attól a többi ilyenkor nem ijed meg és a spray is véges. Futni tudnak én nem tudok mert asztmás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!