Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eskuvöt a lanyos csaladnak kell fizetni?
30-as vagyok,most olvastam utólag,hogy még szalonja is van tőletek.
Jól el van szállva a kiscsaj.
Nem ellenségesek az emberek,csak vicces,hogy már ennyire felnőtteset akarnak játszani,mikor mindent apa rak a seggük alá.
Normális ember, ha kapna egy lakást,akkor onnantól hallgatna és nem követelőzne.
A párnak! Nem a pár szüleinek.
Ha a gyerekem elvárná, hogy fizessem az esküvőjét nagyon nevetnék. Nem az én dolgom. Aki nem tudja kifizetni, az ne rendezzen lagzit.
Család válogatja...
Valahol pont, hogy a fiú rokonsága fizeti. Anno dolgoztam biztosìtási cégnél, mondani kellett érzelmeket kìváltó eseményeket. A regionális igazgatónkkal volt ez a szituációs gyakorlat. Erre elkezdett gondolkodni és azt mondta,H hú a fia esetében már előre fél, hogy milyen drága lesz. A lányára azt mondta,H majd oldja meg a vőlegény...
Saját tapasztalat:
Az én családom nem gazdag, a páromé sem milliomos, de jobban állnak. Ők besegìtenek anyagilag, de egyébként nagyrészt magunknak fizetjük az augusztusi esküvőnket.
Baráti/ ismerősi társaságban volt olyan, ahol a lány apja vállalkozó és mindent apuka fizetett, épìtett nekik házat is utána stb .
De van olyan is, ahol a csaj házasodott be gazdagékhoz és mindent a pasi családja állt.
Ja és még egy ötlet:
Van olyan is,hogy valakinek szűk a költségvetése. Ilyenkor kérik a családok segìtségét. Olyan helyet keresnek, ahová lehet bevinni ételt és a családok visznek otthonról minden süteményt, ha megvan hivva legalább 5 háztartás ( pl.két örömszülő pár, egy egy testvér a házastárssal és még mondjuk egy nagyszülő) mindenki visz egy tálca süteményt máris 5 féle sütemény van.
Ruhát lehet venni Pl.Bonprixnél 20 ezer Forintért és stb. Ha pedig nagy, drága esküvőt akar lehet spórolni....
36-os vagyok ismét.
Szóval a szituációs gyakorlatban én az esküvőt mondtam, mint érzelmet kiváltó eseményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!