Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy Hit Gyülekezete esküvő? Miben másabb, mint mondjuk egy református vagy katolikus esküvő?
Én voltam már elég sokféle esküvőn a nagyon minimáltól a puccosig, nem tudom igazán mire vagy kíváncsi. A pártól is függ, hogy ők milyenre szervezik. Minden egyháznak meg vannak a maga keretei, sajátosságai, amiben ők tartják. Ebben a részben azt mondanám, hogy visszafogott, kulturált, legalábbis amiken én voltam eddig. Az egyházi rész nagyjából ugyanúgy zajlik, mint máshol, röviden beszél a lelkész, aztán a párt megesketi - tehát semmi extra. Igazából nincs is idő másra, mert egy esküvői nap általában "rohanás" a helyszínek között.
Sok esetben amúgy nem házasságkötőtermi a szertartás, hanem külső helyszínre van szervezve, ahol a pár szeretné, de akár lehet ez egy kastély is akik tehetősebbek, de bármi lehet igazából, ami egy ilyen rendezvényre alkalmas, kibérelhető, de lehet egy romantikus tóparti helyszín is akár, mint a filmekben, ilyenen is voltam, tök jó volt.
Ismerek olyat is, aki nem is akart esküvőt, és végül kb 10 fő volt jelen, tehát abszolút vegyes - amit a pár szeretne, ez az egész végülis róluk szól.
"nagyon mély, meghitt szertartásról van szó!"
Nem nevezném meghittnek, amikor ott van vagy 100 ember és két fotós, videós ugrál a pár és pap körül.
"Nem nevezném meghittnek, amikor ott van vagy 100 ember és két fotós, videós ugrál a pár és pap körül."
Ez nem egyházi esküvőtől függ. Egyházi esküvő is lehet kéttanús. A pártól függ, hogy milyenné teszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!