Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő lemondás 1 hónappal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő lemondás 1 hónappal a nagy nap előtt egy kapcsolati válság közepén?

Figyelt kérdés

Egy hónap múlva lenne az esküvőnk, azonban engem a hideg is kiráz ha rá gondolok. Én kis esküvőt szerettem volna, szűk családi körben, de egyszerűen elmentünk egymás mellett párommal a szervezés terén. Időközben jött egy családi trauma is ami miatt egyikünk sem tudott teljes mértékben a szervezésre koncentrálni, de ezek mellett a kapcsolatunkra sem. Én teljesen beijedtem az egésztől, első komoly kapcsolatom, csak vele voltam együtt szexuálisan, és még az is megkérdőjeleződött bennem, hogy egyáltalán ilyen életet szeretnék-e. Félek, hogy majd egyszer szeretném mással is kipróbálni, de szeretem a páromat és vele képzeltem el az életemet. Egyszerűen össze vagyok zavarodva, hiszen szeretem őt, de a tapasztalat hiány nagyon zavar. Ilyen érzésekkel nem tudnék oltár elé vonulni, hiszen nem csak a kapcsolat, hanem minden külső tényező beszürkíti ezt a napot. Mit csináljak? Amikor páromnak mondtam, hogy félek akkor csak annyit mondott rá, hogy úgy sem változik semmi az esküvővel.

25/N

2023. nov. 1. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Hagyj időt magadnak, magatoknak. Ha nem vagy biztos abban, hogy csak megijedtél, vagy ennél komolyabb a baj, akkor először próbáljátok rendbe hozni a kapcsolatot, aztán kezdjétek el a szervezést együtt, olyan megoldásokat választva, amiket mindkettőtök el tud fogadni.
2023. nov. 1. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

#10!

Szerinted van értelme? Első szerelme, úgy is meg fogja csalni.

2023. nov. 1. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Najo, ha nem tudsz leülni vele megbeszélni ezt, akkor felejtős a történet. Mondd azt, hogy halasszátok el az esküvőt
2023. nov. 1. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha így érzel, akkor inkább most mondd le. Unokatesóm hozzáment az első pasijához, alig egy év múlva elváltak. Később összejött egy sráccal, azóta már a kisebbik gyerekük is középiskolás.

Nem mindenkinek az első szerelme az igazi.

2023. nov. 1. 21:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Lemondanám, és szakítanék. Ha ennyire ingatag valami, annak semmi értelme.
2023. nov. 2. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Végül hogyan döntöttél?
2023. dec. 14. 16:28
 17/19 A kérdező kommentje:

Lemondtam végül és szétmentünk. Életem legjobb döntése volt. Újra tudtam értékelni önmagam és rájöttem, hogy szerelemből szeretnék házasodni és nem langyos vízben úszkálva leélni az életemet. Sőt szerencsére azóta kinyílt a világ és rájöttem, hogy milyen életet is szeretnék önmagamnak.

2023. dec. 16. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:

#16 vagyok.

Örülök,hogy sikerült végül jól döntened és rájöttél,hogy ez nem csak egy kis esküvő előtti beparázás volt,hanem annál komolyabb.

Kívánom, hogy majd megtaláld a boldogságot.😇

2023. dec. 16. 19:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Minden jót neked a továbbiakban!
2023. dec. 17. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!