Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalanná vált a kapcsolatom, így inkább lemondtuk a nyaralást de nagyon szomorú vagyok?
Más is járt már így? Mármint gondolom igen, de érdekelnének tapasztalatok. Van itt aki így is elment a párjával nyaralni és nem bánta meg?
Mást nem tudok már elhívni sajnos pedig nagyon mennék (egyedül nem szívesen).
Mit jelent az, hogy bizonytalanná vált?
Én szerintem csak akkor mondtam volna le, ha szakítunk.
Azt olvastam, hogy a legtöbb válást nyaralás után indítják meg, mert a párok sokszor nem tudják kezelni azt, hogy a szokásos együtt töltött napi (esti) pár óra után hirtelen több napra/hétre össze vannak zárva, és így nyaralás alatt állandó a feszültség és a veszekedések.
Ennek ellenére minálunk pont az ellentéte volt, soha olyan harmóniában nem voltunk a férjemmel, mint utazásokkor, a legjobb időszakaink voltak, utána sem veszekedtünk sokáig itthon sem.
Tehát a nyaralás kétesélyes, ronthat és javíthat is a helyzeten.
De mivel imádok utazni, biztos rápróbáltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!