Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő lemondás 1 hónappal a nagy nap előtt egy kapcsolati válság közepén?
Egy hónap múlva lenne az esküvőnk, azonban engem a hideg is kiráz ha rá gondolok. Én kis esküvőt szerettem volna, szűk családi körben, de egyszerűen elmentünk egymás mellett párommal a szervezés terén. Időközben jött egy családi trauma is ami miatt egyikünk sem tudott teljes mértékben a szervezésre koncentrálni, de ezek mellett a kapcsolatunkra sem. Én teljesen beijedtem az egésztől, első komoly kapcsolatom, csak vele voltam együtt szexuálisan, és még az is megkérdőjeleződött bennem, hogy egyáltalán ilyen életet szeretnék-e. Félek, hogy majd egyszer szeretném mással is kipróbálni, de szeretem a páromat és vele képzeltem el az életemet. Egyszerűen össze vagyok zavarodva, hiszen szeretem őt, de a tapasztalat hiány nagyon zavar. Ilyen érzésekkel nem tudnék oltár elé vonulni, hiszen nem csak a kapcsolat, hanem minden külső tényező beszürkíti ezt a napot. Mit csináljak? Amikor páromnak mondtam, hogy félek akkor csak annyit mondott rá, hogy úgy sem változik semmi az esküvővel.
25/N
4#:
Oké, hogy szereted, de az nem,hogy házasság előtt más pasik járnak a fejedben. Szerinted házasság után nem fognak? Nem lesz minimum egy olyan pasi, akiért megfogsz őrülni, akkor mi lesz megcsalod a férjed, vagy inkább elválsz?
Fiatal vagy, gondolom a párod is, és habár a szakítás jelen körülmények között fájdalmas lenne, az talán még rosszabb, ha bizonytalan alapokra épül az életetek.
A volt férjem is kiborult, mikor az elviselhetetlen dolgai miatt szakítottam, mondhatni összetört, de nem tehettem mást, nyilván a saját boldogságomat nem helyezhetem másé mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!